Заміжжя зіграло злий жарт: що стало з колишньою красунею СТБ Оксаною Марченко, яка втратила все

Скандальна телеведуча Оксана Марченко колись була зіркою номер 1 на телеканалі СТБ. Як змінилась знаменитість за майже 20 років шлюбу з політиком Віктором Медведчуком – далі в матеріалі.

Оксана Марченко багато років сяяла на одному з найвідоміших українських телеканалів СТБ. Вона була ведучою дуже популярних талант-шоу “Україна має талант”, “Х-фактор” та інших. Нею захоплювалися, їй наслідували, її поважали. Втім, все змінилося, коли Оксана Марченко підтримала проросійську політичну діяльність свого чоловіка Віктора Медведчука. В один день телеведуча втратила свою кар’єру і прихильність публіки. З 2014 року Оксана Марченко більше не з’являлася на українському телебаченні.

Чому Оксана Марченко пішла з телеканалу СТБ
Що стало з колишньою красунею СТБ Оксаною Марченко, яка втратила все

Як почалася історія кохання Оксани Марченко і Віктора Медведчука і чому вона стоїть за ним горою, незважаючи на його підступну діяльність?

Історія кохання Марченко і Медведчука

Вони зустрілися на світському заході “Людина року” у 1999 році. Тоді Оксана Марченко була у шлюбі з іншим і виховувала маленького сина Богдана. Віктор Медведчук теж був у шлюбі. Втім, ні різниця у віці в 19 років, ні штампи у паспорті з іншими людьми не стали завадою для пристрастного роману. Вони закохалися один в одного, розлучилися зі своїми тодішніми партнерами, а вже в 2003 році відгуляли пишне весілля.

Весілля Оксани Марченко і Віктора Медведчука
Весілля Оксани Марченко і Віктора Медведчука

В 2004 році у них народилася донька Дар’я. Саме тоді Медведчук і Марченко поріднилися з російським диктатором володимиром путіним: він став хрещеним батьком Дар’ї.

Варто відзначити, що з сином Марченко від першого шлюбу Медведчук зміг побудувати дуже гарні стосунки. Він його виховував з раннього дитинства і став другим татом. Наразі, Богдан вже дорослий, він має власну сім’ю і навіть назвав сина на честь відчима Віктором.

Оксана Марченко з сином Богданом

Красива сімейна картинка розвіялася, коли у 2021 році Віктору Медведчуку вручили підозру про державну зраду. Оксана Марченко стала повністю підтримувала чоловіка і навіть вступила до його політичної партії та почала називати себе опозицією.

Згодом стало відомо, що сім’я Медведчука володіла неймовірними статками, предметами розкоші, автопарками і купую нерухомості. На все це було накладено арешт після початку повномасштабної війни в Україні.

Варто відзначити, що Оксана Марченко за останні роки змінилася і зовні. Знаменитість почала захоплюватися пластичними операціями і змінилася до невпізнання.

Як виглядає Оксана Марченко сьогодні
Як виглядає Оксана Марченко сьогодні

Популярне

Схожі статті

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.