Брюнетка з короткою стрижкою: Віра Брежнєва кардинально змінила імідж і заспівала українською (Відео)

Екс-віагрянка Віра Брежнєва, яка зараз виступає під псевдонімом VERA, вразила публіку кардинальною зміною іміджу. У новому кліпі співачка перетворилася на брюнетку з коротким волоссям.

З 2014 року Віра Брежнєва жила і працювала в росії. Втім, після початку повномасштабної війни в Україні артистка виїхала з країни-агресорки і відкрито заявила свою позицію проти війни. Віра багато волонтерила і допомагала постраждалим у війні українцям, як могла. Співачка назавжди покинула росію, виставила на продаж свій будинок і тепер планує будувати кар’єру в Україні.

Віра Брежнєва назавжди виїхала з росії

Так, деякий час назад вона записала першу у своєму житті пісню українською мовою. Співачка заспівала в дуеті зі співачкою Tayanna пісню “Вишиванка”. А нещодавно Віра випустила вже другу свою пісню українською мовою під назвою “Такі ми люди”. Зауважимо, що після 24 лютого Віра, яка все життя носила псевдонім “Брежнєва”, відмовилася від нього і тепер виступає під псевдонімом VERA.

23 березня вийшов кліп на нову пісню Віри “Такі ми люди”, де співачка постала у незвичному для публіки образі.

Так, білявка з довгим волоссям перетворилася на брюнетку з каре. Співачка позувала у комбінезоні і масивних черевиках. Образ вийшов дуже цікавим і незвичним.

Віра Брежнєва кардинально змінила імідж і заспівала українською
Віра Брежнєва кардинально змінила імідж і заспівала українською

Пісня і кліп дуже сподобалися публіці. Про це свідчать коментарі під відео.

Ось, що пишуть користувачі Мережі:

  • “Віра, Ви справжня , людяна і дуже тепла. Дякую за Вашу світлу енергетику.”;
  • “Як чудово співає Віра українською мовою”;
  • “Найкраща робота Віри, я навіть приємно здивований. Респект, що більше не співає на болотах”;
  • “Віра, Ви божественно співаєте рідною мовою. Дякую, Вам”;
  • “Гарна пісня і чудовий кліп”;
  • “Дякую за Вашу нову творчість. Продовжуйте творити українською”.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні з росії виїхала не лише Віра, а й її чоловік Костянтин Меладзе. Відомо, що він зараз знаходиться в Італії, де має власну нерухомість. Втім, останній рік чоловік майже не виходить на звязок зі своїми прихильниками. В Мережі навіть почали ходити чутки, що Віра і Меладзе розлучилися. Проте, підтвердження цій інформації немає.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!