Його всі просто забули: як склалася доля шоумена і актора “Дизель Шоу” Максима Неліпи, який отримав повістку

Максим Неліпа – український актор і телеведучий. Найбільше відомий про гумористичній програмі "Дизель шоу". Нині чоловік захищає Батьківщину на фронті.

З початку повномасштабної війни в Україні багато знаменитих українців кинули всі свої сили на допомогу Батьківщині. Хтось почав волонтерити, хтось – давати благодійні концерти і збирати кошти на ЗСУ. Були і ті, хто змінив сценічний мікрофон на зброю і пішов захищати Україну на полі бою. Публіка добре знає, хто з зірок вступив у лави ЗСУ. Це – Тарас Тополя, Андрій Хливнюк, чоловік Маші Єфросиніною Тимур Хромаєв та інші. Втім, є і ті знаменитості, які мовчки роблять свою справу і не виносять на публіку свої заслуги. Серед них – колишній учасник “Дизель студіо”, актор і телеведучий Максим Неліпа. Він вступив у лави ЗСУ ще з початку повномасштабного вторгнення.

23 березня 2022 року чоловік у своєму акаунті у Фейсбук опублікував фото у військовій екіпіровці. При цьому чоловік не залишив жодного коментаря.

Як склалася доля шоумена і актора Дизель Шоу Максима Неліпи
Як склалася доля шоумена і актора Дизель Шоу Максима Неліпи

Вдруге чоловік вийшов на зв’язок з публікою аж через півроку. У вересні 2022 року він оприлюднив фото, де він відпочивав, а на ньому лежав маленький котик.

Як склалася доля шоумена і актора Дизель Шоу Максима Неліпи
Як склалася доля шоумена і актора Дизель Шоу Максима Неліпи

Бойовий кіт взводу Піксель – зігріває, захищає, любить

, – підписав він світлину.

Цікаво, що Максиму Неліпі приходила повістка ще у 2014 році. Тоді актор розповів у соціальній Мережі, що він являється лейтенантом запасу, саме тому він отримав повістку. Втім, тоді чоловік, пройшовши перевірку, був залишений в резерві.

До слова, 46-річний одружений та має двох дітей: сина Артема і доньку Марію.

Варто відзначити, що не всі актори “Дизель шоу” проявили честь та відвагу. Є й ті, які після 24 лютого переїхали жити та працювати в росію. Мова йде про Сергія Писаренка, Євгена Нікішина.

Євгеній Нікішин і Сергій Писаренко

Вони мають російське громадянство, але з 2019 року по 24 лютого 2022 року працювали в України, будучи в команді “Дизель шоу”. Ні Писаренко, ні Нікішин не робили жодних публічних заяв щодо війни в Україні. Наразі вони живуть і працюють в країні-агресорці.

Схожі статті

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Нещодавно у соцмережах, у відео про закулісся знімань, у кадрі разом з Наталею вперше з'явився Філімон, котрий досить жваво намагався перебити ведучу.

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.