Бі-2, Максим Галкін, Борис Гребенщиков: російські зірки, які на своїх виступах збирають гроші для України

В російському шоу-бізнесі не залишилося непродажних зірок, а ті, хто має здоровий глузд і добре серце давно виїхали за кордон. Дізнайтесь, хто підтримує Україну.

Борис Гребенщиков

Російські зірки, які на своїх виступах збирають гроші для України

Легендарний рокер і соліст групи “Акваріум” Борис Гребенщиков з 24 лютого 2022 року відкрито підтримує Україну. Він більше не живе в росії, обравши для життя Велику Британію.

Стіни рідні лише у в’язниці допомагають. Так, де б я не був — там мій дім

, – висловився він про переїзд.

Музикант відмітив, що росЗМІ не висвітлюють правди і нахабно брешуть, а переконувати своїх знайомих у тому, що насправді зробила росія він не бачить сенсу.

Гребенщиков навіть виступив разом з українським музикантом Сергієм Бабкіним, який збирає на концертах кошти для ЗСУ.

Максим Галкін

Російські зірки, які на своїх виступах збирають гроші для України

Російський гуморист і чоловік Алли Пугачової Максим Галкін не стоїть в стороні, поки в Україні відбувається таке і вважає своїм обов’язком якось допомогти. В 2022 році Максим дав тур по Ізраїлю і частину грошей, які заробив на концертах, перерахував благодійним фондам, які допомагають українським біженцям.

Артист заявив, що як громадянин рф розділяє відповідальність за те, що відбувається і планує далі допомагати українському народу завдяки зборам з виступів по всьому світу.

Нагадаємо, Галкін і Пугачова мали розкішний замок в росії та жили на широку ногу, але після подій 24 лютого їх життя кардинально змінилося – вони разом з дітьми емігрували в Ізраїль.

Бі-2

Російські зірки, які на своїх виступах збирають гроші для України

Учасники групи “Бі-2” Олександр Уман та Ігор Бортник підтримали Україну і відмовилися від всіх виступів на російській сцені, а потім втекли за кордон. Друг музикантів, актор Анатолій Білий, розповів, що зараз вони влаштовують концерти і частину коштів віддають для ЗСУ.

Вони не афішують це. Просто роблять. Більше мені вам нічого сказати

, – сказав Білий.

Також Україну підтримали російські акторки Лія Ахеджакова, Чулпан Хаматова, співачка Лайма Вайкуле, зірка серіалу “Кухня” Катерина Кузнецова, лідер групи “Машина времени” Андрій Макаревич.