Оце так поворот: Анатолій Васильєв грав у серіалі “Свати” з власною дружиною. Це не Людмила Артем’єва

Російський актор Анатолій Васильєв з серіалу "Свати" зіграв екранне кохання з Людмилою Артем'євою, але на знімальному майданчику була також його справжня дружина.

Анатолій Васильєв – популярний актор театру і кіно. Він присвятив життя творчій професії і отримав за це велику віддачу від вдячних глядачів. Кожну його появу на екрані чекають з нетерпінням.

В 2008 році артист отримав одну з головних ролей в комедійному українському серіалі “Свати”. Він зіграв дідуся-професора, повністю занурившись у роботу – він проникся своїм героєм, намагався максимально правдоподібно передати характер персонажа.

Так продовжувалося до 4 сезону, а потім йому перестав подобатися той “поверхневий” гумор, який прописували в сценарії. Герой Васильєва в серіалі помер, що дуже розчарувало глядачів.

Анатолій Васильєв грав у серіалі Свати з власною дружиною
Анатолій Васильєв грав у серіалі Свати з власною дружиною

Всі фанати “Сватів” знають, як виглядає екранна дружина Анатолія Васильєва. Він і Людмила Артем’єва зіграли подружню пару Юрія Анатолійовича і Ольгу Миколаївну Ковальових. Але виявилось, що на знімальному майданчику була справжня дружина актора, але колишня.

В шостому сезоні на екранах з’явилась актриса Тетяна Васильєва в ролі мами дружини Мітяя Лариси. Анатолій Васильєв вже не знімався в серіалі, тому з екс-дружиною не пересікався.

Анатолій Васильєв грав у серіалі Свати з власною дружиною
Анатолій Васильєв грав у серіалі Свати з власною дружиною

Тетяна і Анатолій були в шлюбі цілих 10 років. Вони одружились в молодості, коли вчилися в школі-студії МХАТ. За роки спільного життя у пари народився син Філіп, який пішов шляхом батьків і теж став актором.

В 1983 році Васильєва розлучились через зради Тетяни. Вони розійшлися з гучним скандалом і досі намагаються уникати один одного. Пізніше екс-подружжя зізнавалось, що їх шлюб не склався через те, що між ними не було сильних почуттів, тому Тетяна і зрадила чоловіку. Її коханцем став актор Георгій Мартиросян, за якого вона потім вийшла заміж, але щасливо юз ним не була.

Нагадаємо, не дивлячись на те, що декілька років Васильєв працював над українським серіалом з українською командою, в тому числі з нинішнім президентом Володимиром Зеленським, після подій 2014 року він відвідував Крим, а після 24 лютого 2022 року ніяк не висловив свою позицію.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.