Коштує шалених грошей: онук Алли Пугачової Дені Байсаров заволодів майном Примадонни після її еміграції

24-річний онук російської Примадонни Алли Пугачової Дені Байсаров став володарем елітної квартири зіркової бабусі, яка емігрувала в Ізраїль.

В 2022 році Алла Пугачова і Максим Галкін переїхали з росії, обравши для життя сонячну країну Ізраїль. Примадонна вже має ізраїльський паспорт, відвідує концерти колег, які приїжджають туди з гастролями, займається дітьми, а гуморист дає концерти по всьому світу, перераховуючи частину грошей на благодійність. Зіркова пара відкрито підтримала Україну.

З’ясувалось, що більше у володінні Алли Борисівни немає російської нерухомості. Декілька років назад вона переоформила свою дачу на березі річки Істра на старшого онука Микиту Преснякова. Свою квартиру в сталінці у москві вона переписала на Христину Орбакайте. Її п’ятиповерховий замок в селищі Грязь був з самого початку записаний на Галкіна.

Яку комуналку платили Пугачова і Галкін
Онук Алли Пугачової Дені Байсаров заволодів майном Примадонни після її еміграції

Також у співачки була елітна квартира в самому центрі російської столиці від колишнього зятя Руслана Байсарова, яка сьогодні оцінюється в суму майже 4 мільйони доларів. Стало відомо, що ці апартаменти передаровані Пугачовою її молодшому онуку Дені Байсарову.

За чутками, ця квартира вже давно подарована співачкою другому онуку – Дені Байсарову, адже саме його батько в свій час подарував цю квартиру Пугачовій

, – пишуть росЗМІ.

Також у артистки є онучка Клавдія Земцова, від третього шлюбу її дочки Христини Орбакайте з бізнесменом Михайлом Земцовим. Сім’я живе в Сполучених Штатах Америки. Старші діти, Микита Пресняков і Дені Байсаров теж виїхали за кордон. Микита зупинився в Маямі, а Дені – в Парижі. Звідти він керує компанією по організації заходів.

Алла Пугачова з онуком і невісткою
Онук Алли Пугачової Дені Байсаров заволодів майном Примадонни після її еміграції

Нагадаємо, величезний замок, де Алла Пугачова жила з молодим чоловіком Максимом Галкіним і двійнятами Лізою та Гаррі вже рік як пустує. Примадонна виїхала в Ізраїль на відпочинок, заперечуючи розмови про еміграцію, але осінню 2022 року покинула росію остаточно, підтримавши коханого, якого зацькували за громадянську позицію.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.