Концерти Ані Лорак у росії відміняються: співачка-зрадниця виправдалася за своє українське походження

Співачка Ані Лорак, боячись залишитись без концертів у росії, почала виправдовуватись за своє українське походження та заявила, що ніколи не допомагала і не буде допомагати ЗСУ.

Співачка Ані Лорак після початку повномасштабної війни в Україні вирішила залишитись жити та працювати у країні-агресорці росії. Саме тому співачка мовчить про війну і робить вигляд, що нічого не відбувається у країні, де вона виросла та побудувала кар’єру. Втім, Лорак “заворушилася”, коли під питання стала її власна кар’єра в росії. Так, нещодавно стало відомо, що мер російського міста Краснодар скасував концерт Лорак у місті і пояснив це тим, що він підозрює, що гроші з концерта Лорак можуть бути передані в Україну.

Ані Лорак три роки приховувала зв'язок з містером Іспанія
Ані Лорак виправдалася за своє українське походження

Після цього Ані Лорак зробила великий допис у своєму Інстаграм-блозі, де почала виправдовуватись за власне походженння та запевняти, що ніколи не допомагала ЗСУ і не має такого наміру.

Аби не втратити свої заробітки в росії, Лорак називає війну конфліктом. Співачка заявила, що ще у 2014 році вона опинилася в дуже незручному для себе становищі і обрала працювати та розвиватися як співачка в росії.

Ультиматум уряду моє власної країни  підштовхнув мене до переїзду в росію, де мене прийняли і я й далі росла як артистка

, – написала Лорак.

Також співачка підкреслила, що ніколи не надавала ніякої військової допомоги і не збирається цього робити.

 

Лорак додала, що розуміє, що навколо неї збирається багато пліток через те, що вона мовчить про війну і не займає жодної із позицій, але вважає це допустимим, адже вона артистка, а не політик.

Чи допоможе такий спітч Ані Лорак продовжити концертний тур по росії наразі невідомо. Втім, цими словами співачка ще більше розгнівала українців.

Ось, що пишуть українські коментатори під дописом Ані Лорак:

  • “Не позиціонувайте себе будь ласка , Українською артисткою, Ви давно нею не являєтеся”;
  • “Для нас, УКРАЇНЦІВ не потрібно продовжувати співати і об’єднувати нас не потрібно, співай для московітов”;
  • “Найбільше розчарування українців це Ані Лорак”;
  • “Думала в нас в країні війна , а виявилось конфлікт, фух аж легше стало”.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.