Настя Каменських відмінила концерти через хворобу і дала перший коментар: “Мені необхідне термінове лікування”

Відома українська співачка Настя Каменських була змушена перенести свої концерти по містам України через серйозну хворобу. Подробиці читайте далі в матеріалі.

Українська співачка Настя Каменських, яка запланувала великий тур по містам України, була змушена перенести свої концерти. Співачка серйозно захворіла та дала перший коментар з цього приводу. У своєму Інстаграм-блозі  Каменських повідомила, що втратила голос через новоутворення у голосових зв’язках. Співачці необхідне негайне лікування, адже вона назавжди може втратити голос. Каменських додала, що на концертах завжди співає наживо, тож наразі вона просто не може давати концерти. Якщо Каменських не пройде лікування зараз, то може втратити змогу співати взагалі.

Для мене важливо, щоб усі, хто придбав квитки на мої виступи, змогли відвідати повноцінні яскраві, емоційні та чуттєві концерти. Тому вимушена перенести перші п’ять концертів, що мали відбутись з 28 березня по 2 квітня.

Згідно висновків лікарів, після термінового лікування, дотримання усіх рекомендацій та рекомендованого режиму — мій голос і робота зв’язок прийдуть в норму вже за декілька тижнів

, – повідомила Настя Каменських.

Прихильники співачки підтримали її в коментарях та побажали швидкого одужання.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Настуся швидше одужуй! Ти робиш велику справу для наших військових та для нашої України!”;
  • “Бережіть себе, швидкого одужання”;
  • “Бережіть себе. Швидкого і легкого Вам одужання”;
  • “Такий красивий, чаруючий, ніжний голос має відновитися”;
  • “Ми чекаємо, одужуй швидше”.

Нагадаємо, Настя Каменських – відома українська співачка, яка прославилася, коли була учасницею гурту “Потап і Настя”. Останні 5 років співачка будує сольну кар’єру і досягає нових вершин. Так, пісні Каменських займають високі рейтинги, а кліпи отримують мільйонні перегляди.

Який вигляд мала Каменських у своїй максимальній вазі – 5 вражаючих фото
Настя Каменських відмінила концерти через хворобу і дала перший коментар

Після початку повномасштабної війни в Україні Настя Каменських давала благодійні концерти по країнам Європи і Латинської Америки і разом зі своїм чоловіком Потапом перерахувала на потреби України близько 1 мільйона гривень.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!