Навіть кум з Топольським більше не спілкується: Дьомін пояснив, чому після Холостяка-12 не дружить з Алексом

Відомий український ведучий і журналіст Слава Дьомін раніше дуже близько дружив з Алексом Топольським. Після "Холостяка-12" куми припинили спілкування

Алекс Топольський здобув широку популярність серед української авдиторії після участі в проєкті “Холостяк-12”. Втім, дехто з шоубізнесу був знайомий з чоловіком задовго до того, як він потрапив на телеекрани. Мова йде про Славу Дьоміна, відомого українського журналіста й ведучого. Знаменитість дружив з Алексом Топольським багато років, а чоловік навіть хрестив сина Дьоміна. Втім, одна ситуація поставила крапку.

Нещодавно на YouTube-каналі відомого українського ведучого вийшов новий випуск шоу “Слава ПРО”. У програмі знаменитість, зокрема, розповів про взаємини зі своїм кумом. За словами Дьоміна, сьогодні вони не спілкуються, а він не несе відповідальності та ніяк не може коментувати ті чи інші дії свого колишнього друга.

Слава Дьомін пояснив, чому більше не спілкується з Алексом Топольським
Слава Дьомін пояснив, чому більше не спілкується з Алексом Топольським

Ведучий не став приховувати та зізнався, що їхня дружба з кумом закінчилась давно: спілкуватись вони припинили ще після завершення проєкту “Холостяк-12”. Причина виявилась доволі серйозною. За словами Слави Дьоміна, з Топольським у них абсолютно різні погляди на життя та стосунки між людьми. Журналіст також відповів і на численні питання шанувальників стосовно поведінки свого кума в соціальній мережі Інстаграм.

Фанати поцікавились у ведучого, чому у своєму блозі Алекс Топольський публікує відео з російською музикою. Слава Дьомін наголосив, що він не знає, чому так відбувається, втім про особисте життя ексхолостяка можна дізнатись з його сторінки в Інстаграмі.

“Алекс зараз на Балі й розповідає про своє особисте життя у себе в Instagram. Так-от. Хочу вас попросити, не писати мені більше про Алекса. Зараз я не маю жодного відношення до його життя”, – прокоментував Слава Дьомін.

Алекс Топольський активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм
Алекс Топольський активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм

Журналіст зазначив, що вони дружили з Топольським з самого дитинства, втім, коли мова йде про вибір між взаєминами та збереженням власного внутрішнього балансу, він обирає друге. Разом з тим, Слава Дьомін побажав своєму куму таки знайти своє справжнє кохання.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.