Наречена Мурата Налчаджиоглу показала дитину, яку вони виховують разом: повна протилежність дочки Ані Лорак

Колишній чоловік скандальної української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу перебуває в стосунках з молодою нареченою Лілією. Пара разом виховує дівчинку Олександру.

Після розлучення Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу в 2019 році колишній чоловік співачки знайшов нове кохання. Він зустрічається з візажисткою Лілією, на яку має серйозні плани. В 2021 році турецький бізнесмен зробив коханій пропозицію руки та серця і вона відповіла згодою. Тепер Лілія – офіційно наречена Мурата, який остаточно забув про зіркову екс-дружину.

Мурат Налчаджиоглу разом з красунею-нареченою влаштував для падчерки казковий день народження
Наречена Мурата Налчаджиоглу показала свою дочку

Закохана пара часто публікує спільні знімки, вони разом працюють, подорожують, виховують дитину. У Лілії від колишніх стосунків є дочка Олександра. До своєї падчерки Налчаджиоглу відноситься як до рідної доньки Софії від шлюбу з Ані Лорак.

В своєму Інстаграм-блозі наречена Мурата показала, як провела час у торгівельно-розважальному центрі з Сашею. Маленька принцеса дуже схожа на свою маму-красуню.

Наречена Мурата Налчаджиоглу показала свою дочку
Наречена Мурата Налчаджиоглу показала свою дочку

На нових знімках Лілія постала в актуальному модному образі з джинсами кльош, кофтиною з розрізами по боках, шкіряних ботильйонах і з бежевим клатчем. Олександру вона одягла в джинсовий костюм та заплела їй дві косички.

Мій світ

, – підписала фото Лілія.

Наречена Мурата Налчаджиоглу показала свою дочку

Підписники у захваті від того, як дівчата виглядають і як вони схожі:

  • “Клас! Так схожі! Красуні!”;
  • “Які гарненькі”;
  • “Любо глянути”;
  • “Така молоденька і доця гарненька”;
  • “Дуже красиві дівчатка!”.

Мурат Налчаджиоглу також залишив коментар – він відправив нареченій і падчерці сердечка.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Ані Лорак також більше не самотня. Співачка закрутила роман з тренером йоги і масажистом Ісааком, якого вчить російській мові. Уродженка Чернівців з 2014 року живе і працює в росії, а нещодавно вона вперше висловилася про війну. Артистка назвала це конфліктом, намагаючись залишитися поза політикою і заявила, що не ділить людей за національністю. Для неї важливішими за мир на рідній землі, де вона виросла і здобула популярність стали гроші і концерти, які почали поступово відмінятися слідом за іншою зрадницею Таїсією Повалій.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.