Як виглядає сім’я Алли Мазур: таємний чоловік, син, молодший брат і батьки, яких вона поховала

Відома українська телеведуча і журналістка Алла Мазур працює на телебаченні вже майже 30 років, але залишається загадкою для своїх численних прихильників.

Алла Мазур – ведуча програми “ТСН. Тиждень” на каналі 1+1, одна з найуспішніших жінок Україні і людина, яка змогла перемогти рак. Дізнайтесь, хто був поруч з нею все її життя і став опорою в найскладніший час – коли вона боролась з онкологічним захворюванням.

Родина Алли Мазур

Майбутня журналістка народилась 16 вересня 1965 року в Хмельницькій області. Її батьки були дуже поважними лікарями – батько стоматологом, а мама була медичною сестрою в дитячому відділенні. Їх обох вже немає.

Батьки Алли Мазур
Батьки Алли Мазур

В 2021 році померла мама Алли Мазур. Цю сумну новину телеведуча приховувала від публіки два місяці, тому що дуже важко переживала втрату. Зірка зізнавалась, що їй весь час здається, що мама поїхала в санаторій і скоро повернеться. Телеведуча щаслива, що встигла показати мамі світ – вони разом відпочивали і подорожували.

Нещодавно, в березні 2023 року помер і тато Алли від ускладнень інсульту. Цей Новий рік вони зустрічали разом в сімейному колі, святкових светрах і будували великі плани на літо, однак цьому вже не збутися.

У телеведучої Алли Мазур помер батько
У телеведучої Алли Мазур помер батько

Тепер у Мазур залишився тільки молодший брат, син і чоловік. В сім’ї Алла була першою дитиною, коли їй виповнилось 7 років, на світ з’явився її брат Олександр. Все життя між ними були чудові дружні стосунки.

Як виглядають батьки і брат Алли Мазур
Як виглядають батьки і брат Алли Мазур

Олександр пішов стопами батьків і вивчився на медика, тому Алла єдина в своїй родині, хто пов’язаний з телебаченням. Брат журналістки також став хрещеним батьком племінника – її єдиного сина Артема.

В 2008 році Мазур стала матір’ю і народила хлопчика. Він полюбляє кататися на самокаті і коли подорослішав, його стало неможливо вмовити на фотографії. Для підліткового віку це цілком нормально.

Як виглядає син Алли Мазур
Як виглядає син Алли Мазур

Батька Артема Алла Мазур приховує, але ходять чутки, що вона могла таємно одружитися з колегою по ТСН Робертом Опалеником. Це єдиний чоловік, з яким телеведуча виходила разом на публіку.

Таємний чоловік Алли Мазур
Таємний чоловік Алли Мазур

Знаменитість тільки розповідала, що тато Артема дуже його любить і турбується про нього, у сина його прізвище.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.