Чому 47-річна Наталія Могилевська так і не стала мамою: співачка вперше зізналася – “Господь не дав”

Наталія Могилевська – одна з найвідоміших артисток України. Їй вдалося побудувати приголомшливу кар'єру співачки, а от в особистому житті вона так і не знайшла щастя.

Наталія Могилевська мала багато чоловіків і безліч романів, але офіційно одруженою вона була лише 1 раз. В молодості вона вийшла заміж за бізнесмена Дмитра Чалого, але цей шлюб протривав не більше року. Наталія була зациклена на своїй кар’єрі і не готова до подружнього життя. Після Чалого Могилевська декілька років прожила у цивільному шлюбі з підприємцем Єгором Доліним. Співачка навіть виховувала його дітей від попереднього шлюбу. Втім, і ці стосунки закінчились розставанням.

Могилевська розсекретила ім'я свого бойфренда
Чому 47-річна Наталія Могилевська так і не стала мамою

Потім Могилевська крутила романи з багатьма чоловіками, але до одруження і дітей справа так і не доходила. Зараз Наталії 47 років, вона не одружена та не має дітей.

Цікаво, що бажання стати матір’ю у Могилевської з’явилося лише після 40 років. Так, 2 роки назад у програмі “Ранок з Україною” співачка вперше зізналася, що тільки зараз захотіла дитину.

Я готова стати мамою, раніше ніколи цього не хотіла, хоча багато разів була можливість – я не відчувала, що готова

, – зізналася Наталія.

Очевидно, що Могилевська занадто пізно відчула потяг до материнства. У свої 47 років співачка вже не зможе самостійно завагітніти. Розуміючи це, артистка задумалася про усиновлення. Не так давно в інтерв’ю 1+1 Наталія заявила:

Я обов’язково стану хорошою мамою. Але тільки після того, як знайду для дитини не менш хорошого тата.

Цікаво, що після початку повномасштабної війни Наталія Могилевська почала активно волонтерити і найбільше уваги приділяє дітям, які залишилися сиротами через військові дії. Співачка регулярно навідує дитячий притулок для переселенців і допомагає їм фінансово. Нещодавно артистка опублікувала у своєму Інстаграм-блозі відео з притулку і написала:

Поки що Господь не дав мені рідних діток… Дякую тобі Боже, що зараз допоміг мені зустріти і полюбити сотні.

Наразі Могилевська не робить гучних заяв, але, можливо, після війни співачка подарує свою материнську любов дитині, яка залишилась сиротою.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.