Генетика дала збій: що не так з рідним братом Ірини Білик, якого вона приховувала все своє життя

Відома українська співачка Ірина Білик багато років приховувала від публіки рідного брата. Чоловік має психічні розлади і не може сам про себе піклуватися.

Ірина Білик із тих артистів, які не звикли приховувати своє особисте життя. Про багаточисельні романи, а також 5 офіційних шлюбів, публіці добре відомо. Крім того, співачка інколи ділиться навіть занадто особистими подробицями життя з чоловіками. А ось про власну сім’ю: батьків, братів та сестер артистка не звикла розповідати.

52-річна Ірина Білик після п'ятого розлучення знову одягнулась в біле
Що не так з рідним братом Ірини Білик, якого вона приховувала все своє життя

Про наявність братів, чи сестер Ірини Білик публіці довгі роки не було відомо нічого, адже про свою сім’ю співачка ніколи не говорила. Лише у 2021 році артистка вирішила відкрити сімейну таємницю у великому інтерв’ю програмі “Твій секрет” на телеканалі СТБ. Ірина Білик зі сльозами на очах розповідала про рідного брата, якого вона багато років приховувала, адже він не такий як всі. Чоловік, якому вже за 40 років, має психологічне захворювання. Який саме діагноз має брат Білик, співачка не стала говорити, але зізналася, що він не може сам про себе попіклуватися.

Сам піклуватися про себе він не може. Він жодного дня не працював. Він не може працювати, він хворий. Він 5 років не виходив на вулицю взагалі

, – розповіла Білик.

Білик вперше розповіла про брата, якого приховувала все життя
Білик вперше розповіла про брата, якого приховувала все життя

Співачка розповіла, що приховувала брата від публіки, бо так хотіла її мама. Саме мама піклувалася про свого хворого сина, поки сама не пішла з життя. Наразі фінансово чоловіка утримує Ірина Білик та ще один її брат Юрій.

Нагадаємо, у програмі “Мій секрет” Ірина Білик також розповіла про розлучення зі своїм п’ятим чоловіком Асланом Ахмадовим, а також про власні пластичні операції. Так, знаменитість зізналася, що вперше зробила пластику у 30 років. Тоді Білик змінила форму та розріз очей. Пізніше Білик змінила форму носа, збільшила губи та скорегувала форму підборіддя. Зараз Ірина регулярно робить підтяжку обличчя і робить уколи краси. Співачку все частіше звинувачують у тому, що вона аж занадто захопилася пластикою і перестала бути схожою сама на себе.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.