“Весь майстер-клас поруч із коханкою свого чоловіка”: Маша Єфросиніна вразила історією зі свого минулого

Ведуча пригадала, яка ситуація трапилась з нею на одному з її майстер-класів у минулому. Зірка зізналась, що тоді їй хотілось просто провалитись крізь землю

Нещодавно на YouTube-каналі відомої української ведучої й благодійниці Маші Єфросиніної з’явилось нове відео, в якому знаменитість в дуеті з подругою й колегою розповіла історії зі свого життя. Спецвипуск шоу “Дорослі дівчата” Єфросиніна й Полякова присвятили розповідям про ганебні й дивні спогади з минулого. Одним із таких стала історія зірки українського телебачення про зради чоловіка.

Маша Єфросиніна пригадала, як у минулому дуже багато подорожувала Україною з лекціями на різну тематику, зокрема тренінгами, що стосуються самооцінки та її підняття. На одному з таких майстер-класів відбулась історія, яку несподівано в студії “Дорослих дівчат” пригадала зірка. У кінці тренінгу гості ставили питання й одна з жінок, присутніх на заході, вирішила спитати дещо в Єфросиніної.

Маша Єфросиніна пригадала приголомшливу історію про зради в шлюбі
Маша Єфросиніна пригадала приголомшливу історію про зради в шлюбі

Знаменитість розповіла, що одна з гостей встала з проханням поставити Маші Єфросиніній питання. Відома українська ведуча залюбки вислухала жінку. Вона, своєю чергою, зізналась, як кумедно склалась доля – на той самий тренінг зірки “Підйому” вона могла б і не потрапити. Гостя зазначила, що квиток на захід їй подарували, а зазвичай вона взагалі не відвідує майстер-класи.

Втім, із поваги та любові до подруги, яка віддала їй квиток, вона таки погодилась піти. Проте, цілий день доля натякала, що туди їй йти не варто – то трубу вдома прорвало, то взуття порвалось дорогою до машини, то й автівка взагалі несподівано зламалась. Втім, гостя зазначила, що потрапити на захід для неї вже стало принциповим.

Єфросиніна пригадала цікаву історію з минулого
Єфросиніна пригадала цікаву історію з минулого

У цей момент Маша Єфросиніна очікувала питання, на кшталт: “Я попри все приїхала на ваш тренінг, а ви розповіли мені якісь нісенітниці”. Втім, ймовірно, гості насправді захід сподобався. Виявилось, що річ зовсім в іншому.

“Я так у неї, і що за питання? А вона каже: “У мене до вас питання, от скажіть, будь ласка, що його робити, коли ти все-таки доїхала, приїхала й усвідомила, що весь майстер-клас ти сидиш поруч з коханкою свого чоловіка?”… я стою на сцені, Оля, – звернулась Єфросиніна до Полякової, – і все, що в мене могло рухатись – це білки очей, бо я паралізована була”.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.