Що відомо про співачку, через яку Потап і Настя Каменських можуть розлучитися: була гостею на їхньому весіллі

Нещодавно розгорівся гучний скандал навколо українського виконавця і продюсера Олексія Потапенка. Так, молода співачка Gip C, з якою раніше співпрацював репер, звинуватила його в розпустних діях.

Співачка GIP C не так давно зробила гучну заяву, яка виставила відомого репера Потапа не в найкращому світлі. Так, дівчина заявила, що коли вона з ним співпрацювала, то репер намагався затягнути її у ліжко. При цьому співачка запевняє, що була не єдиною, на кого кинув оком Потап, при цьому на той час він вже був одружений з Настею Каменських.

Правда це чи ні, наразі невідомо, адже сам Потап ніяк не прокоментував слова своєї колишньої підопічної. Користувачі Мережі теж не довіряють співачці на 100%. Дехто вважає, що маловідома артистка вирішила пропіаритися за рахунок Потапа. Хто ж ця співачка і що про неї відомо?

Що відомо про співачку, через яку Потап і Настя Каменських можуть розлучитися
Що відомо про співачку, через яку Потап і Настя Каменських можуть розлучитися

Gip C родом із Маріуполя. Вперше публіка її побачила, коли дівчина була ще в гурті NZK. Саме цей гурт свого часу продюсував Потап. Цей гурт засвітився у 2019 році в шоу “Х-фактор”. Тріо запалило публіку піснею “На даху я”, яка належить Потапу.

Що відомо про співачку, через яку Потап і Настя Каменських можуть розлучитися
Що відомо про співачку, через яку Потап і Настя Каменських можуть розлучитися

Зараз співачка Gip C живе в США, де будує сольну кар’єру.

Цікаво, що ця молода співачка навіть була на весіллі у Потапа і Насті Каменських і чомусь багато років мовчала про стосунки з репером. Втім, зараз співачка вирішила нагадати про це, зробивши таку скандальну заяву.

До слова, ні Потап, ні Настя Каменських не прокоментували слова Gip C. Втім, після цієї заяви вони поводять себе дуже дивно. Так, Каменських повідомила про перенесення власних концертів, начебто через хворобу. А ось Потап зовсім не виходить на зв’язок з публікою. Нещодавно відомий блогер Богдан Беспалов, який крутиться у зірковій тусовці, заявив, що Потап і Каменських зараз перебувають в процесі розлучення. Правда це, чи ні – не відомо. Втім, останні півроку зіркове подружжя жодного разу не з’явилися разом на світських заходах і не публікують спільних фото у своїх Інстаграм-блогах. Їхня поведінка виглядає досить дивною, що підштовхує на думки про проблеми у їхніх стосунках.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.