Дружина Павліка Катя Репяхова після пластичної операції купила авто за 50 тисяч доларів: “Беру в кредит”

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова вирішила себе порадувати і купити дорогий автомобіль з салону. От тільки при цьому вона з чоловіком та маленьким сином живуть в орендованій однокімнатній квартирі.

Катя Репяхова – дружина українського співака Віктора Павліка і відома блогерка. Дівчина дуже відкрито веде свій Інстаграм-блог, де показує сімейне життя зі старшим на 29 років артистом, а також ділиться своїми буднями.

Так, нещодавно Катя Репяхова поділилася зі своїми підписниками радісною новиною: вона купує нову машину. Цікаво, що ще 2 роки назад дружина Павліка купила дорогу автівку з салону, але вже вирішила її поміняти. Дівчина зізналася, що її стара машина мала мало місця в багажнику і не була швидкою. Яке авто Катя збирається придбати зараз, невідомо. Втім, дівчина розповіла, що автівка коштує 50 тисяч доларів. 60% суми Катя віддає одразу, а ще 40% від суми бере в кредит.

Дружина Павліка Катя Репяхова після пластичної операції купила авто за 50 тисяч доларів

Беру кредит на 3 роки, але планую його закрити за рік. Буду плідно працювати

, – розповіла Катя.

Дружина Павліка Катя Репяхова після пластичної операції купила авто за 50 тисяч доларів

Дівчина вже встигла побачити свою нову машину, власницею якої вона стане вже 6-го квітня. Але поки що Катя тримає інтригу і не показує ні саму машину, ні називає марку автомобіля.

Єдине, що відомо, що авто має цікавий, нестандартний колір. Про це проговорився Віктор Павлік.

Я шокований просто, оце колір! Колір божевільний просто. Люди, ви не розумієте, яке чудо стоїть перед нами!

, – каже Віктор Павлік у Інстаграм-сторіс Репяхової.

Дружина Павліка Катя Репяхова після пластичної операції купила авто за 50 тисяч доларів

Варто відзначити, що Віктор Павлік і Катя Репяхова зараз живуть на орендованій однокімнатній квартирі і не приховують це. Катя зізнається, що не має власного житла, бо ще на нього не заробила. При цьому дівчина вважає доцільним кожні 2 роки купувати нові автомобілі.

Нагадаємо, нещодавно Катя Репяхова зробила свою першу пластичну операцію, про яку мріяла багато років. Так, дівчина виправила форму носа і подовжила підборіддя.

Дружина Віктора Павліка Репяхова зробила пластичну операцію

Дружина Павліка розповіла, що пластика їй обійшлася у 3,5 тисяч евро. Зараз Катя проходить реабілітацію і насолоджується результатом пластичної операції, яка дійсно вийшла дуже вдалою.