“Літня жінка чіпляється до юних хлопців”: Оля Цибульська зізналась, як проводить вільний час у центрі Києва

Відома українська співачка, здається, завжди опиняється в центрі цікавих подій. Знаменитість насмішила кумедною розповіддю про літню жіночку в центрі української столиці

Відома українська співачка Оля Цибульська завжди вміла насмішити своїх шанувальників. Слід зазначити, що позитивом пронизана не лише творчість знаменитості, а і її особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. На Олю Цибульську підписано понад 800 тисяч користувачів, які неймовірно цінують почуття гумору артистки.

На своїй сторінці знаменитість постійно ділиться з шанувальниками новинами зі свого життя, а також розповідями про те, що відбувається навколо неї. Так, наприклад, нещодавно зірка розповіла, як у самому центрі української столиці літня жіночка чіплялась до молодиків із проханням сфотографувати її.

Оля Цибульська розповіла кумедну історію, що відбулась у Києві
Оля Цибульська розповіла кумедну історію, що відбулась у Києві

Щоправда, говорила відома українська співачка про себе. Оля Цибульська з іронією розповіла шанувальникам про те, як сьогодні провела вільний час на вулицях Києва. Ба більше, зірка української естради не просто зазначила, що вона нібито чіплялась до молодих хлопців, а ще й попросила поширити таку важливу новину у всіх чатах Viber.

“У столиці літня жінка 37 років чіпляється до юних хлопців з фотоапаратом. Перешліть всім у Вайбері!” – закликала Оля Цибульська.

Відома українська співачка кумедно пожартувала про свій вік
Відома українська співачка кумедно пожартувала про свій вік

Слід зазначити, що попри свій останній жарт стосовно власного віку, знаменитість насправді відчуває себе дуже молодою. Про це Оля Цибульська розповідала раніше на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Зірка зазначила, що навіть той факт, що їй вже давно за 30 не змушує її сумувати чи впадати у відчай.

Відома українська співачка зізнається, що в душі їй і досі 18 років. Разом з тим, знаменитості вдається поєднувати такий молодий внутрішній стан із дорослою серйозністю – зі своїм коханим чоловіком Оля Цибульська виховує сина Нестора. Артистка неймовірно любить свою дитину й не забуває про це нагадувати шанувальникам у мережі.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.