Арестович відмовився подарувати дружині нарциси, тому що у неї вже є він: “Заслужений нарцис України”

Олексій Арестович – неоднозначна фігура в українській політиці. Хтось його обожнює, а хтось недолюблює, однак байдужим до себе він не залишає нікого.

Олексій Арестович – вже колишній позаштатний радник Офісу Президента України. Також він являється блогером та військовим аналітиком, а на його Ютуб-канал, де він розповідає про перебіг війни в Україні, підписано понад 1,6 мільйонів підписників. Комусь Арестович подобається, а хтось його дуже незлюбив. Втім, варто розуміти той факт, що Олексій відіграв важливу роль для українців у перші місяці війни. Саме він розповідав, що на той момент відбувалося на полі бою, робив прогнози і, найголовніше, заспокоював українців.

Олексію Арестовичу закидали нарцистичність
Арестович відмовився подарувати дружині нарциси, тому що у неї вже є він

Багатьом Арестович не подобається через його самовпевненість, неоднозначне почуття гумору і, іноді, неправдиві прогнози. Втім, Олексій спокійно відноситься до критики та і сам з себе може іноді покепкувати.

Так, нещодавно чоловік оприлюднив кумедний допис у своєму Інстаграм-блозі. Олексій опублікував фото з букетами нарцисів і пожартував, що не дарує дружині ці квіти, адже вона вже має одного нарциса – його.

Дружина: “Купи нарциси, купи нарциси”.

Я: “Навіщо тобі нарциси, якщо у тебе є я”

, – підписав фото Арестович.

Користувачі Мережі оцінили самокритику Арестовича.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Заслужений Нарцис України”;
  • “Почуття гумору просто супер”;
  • “Інтелект –це коли ти вмієш жартувати над собою та ще й доречно та зі смаком”;
  • “Чого тільки не придумаєш, аби квіти не купувати”;
  • “Можна мені таку самооцінку, як у Арестовича?”.

Нагадаємо, Олексій Арестович наразі одружений в третє на жінці на ім’я Анастасія. Вони мають спільного сина, а від двох попередніх шлюбів у Арестовича є ще двоє дітей.

Анастасія та Олексій Арестовичі
Арестович відмовився подарувати дружині нарциси, тому що у неї вже є він

Анастасія не прагне популярності і медійності. Відомо, що жінка має економічну освіту, але зараз працює в іншій сфері. Дружина Арестовича вивчає психологію і веде проект “Space Love Community”, мета якого – допомогти людям знайти себе. Також Анастасія співає, але це просто її хоббі, співачкою жінка ставати не збирається.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".