Дружина Павліка Катя Репяхова показала елітний автомобіль за 50 тисяч доларів, який сама собі подарувала

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова стала володаркою новенького автомобіля з салону. Яку марку та колір обрала дівчина, дивіться далі в матеріалі.

Катя Репяхова – четверта дружина українського виконавця Віктора Павліка. За рахунок слави чоловіка, дівчина отримала і власну популярність. Так, Катя почала активно вести свій Інстаграм-блог, а люди почали підписуватись. Публіці цікаво, як молода дівчина будує сім’ю зі старшим на 29 років Павліком. Варто відзначити, що Репяхова досить відверта зі своїми прихильниками і показує своє життя без прикрас.

Катерина Репяхова вразила подробицями стосунків з рідним батьком
Катерина Репяхова молодша за Павліка на 29 років

Так, нещодавно Катя Репяхова похизувалася новою покупкою. Дівчина вирішила придбати для себе новий автомобіль. Цікаво, що ще 2 роки назад Катя придбала дороге авто з салону, але виріша його замінити на нове.Так, дівчина розповіла, що новенька автівка коштує 50 тисяч доларів. 60% суми дружина Павліка заплати одразу, а 40% від суми взяла в кредит на 3 роки.

Дружина Павліка Катя Репяхова після пластичної операції купила авто за 50 тисяч доларів
Дружина Павліка Катя Репяхова після пластичної операції купила авто за 50 тисяч доларів

6 квітня Катя Репяхова стала офіційною власницею Ауді яскравого помаранчевого кольору і похизувалася покупкою у своєму Інстаграм-блозі.

Мотивація працювати ще більше.

Як вам колір?

Я вирішила, поки молода – треба експериментувати

, – написала Репяхова у своєму Інстаграм-блозі.

Користувачі Мережі одразу почали вітати дівчину і висловили своє захоплення в коментарях.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Яка ти молодець!!! Дійсно заслужила”;
  • “Молодець, велика молодець”;
  • “Вітаю вас, колір просто вогонь”;
  • “Боже, яка гарна, вона вам пасує”;
  • “Вам дуже підходить модель і колір”;
  • “Яка ласточка! Вітаю вас”;
  • “Ви велика молодець, хай щастить”.

Варто відзначити, що зараз Катя Репяхова з Віктором Павліком і 1,5-річним сином проживають на зйомній однокімнатній квартирі і поки що не планують купувати власне житло. За словами Репяхової, вони ще не заробили на власну квартиру.

Нагадаємо, нещодавно Катя Репяхова зробила пластичну операцію, про яку мріяла все своє свідоме життя. Так, дівчина зробила ринопластику, прибравши горбинку та виправивши кінчик носа, та подовжила підборіддя. Операція обійшлась Каті в 3,5 тисяч євро.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.