Наталія Могилевська розповіла, чому у 47 років незаміжня та не має дітей: чоловіки не витримували

47-річна Наталія Могилевська мала безліч чоловіків, але з жодним із них не змогла побудувати сім'ю. Чому так трапилось, читайте далі в матеріалі.

Наталія Могилевська – відома українська артистка, яка на сцені вже 25 років. Вона і співає, і танцює, і відкриває нові таланти. Здається, в її житті є все: слава, популярність, гроші. Втім, у неї немає найголовнішого – сім’ї.

Наталія Могилевська завжди користувалася попитом у чоловіків і мала безліч романів. Співачка навіть офіційно виходила заміж. Було це майже 20 років назад – у 2004 році. Тоді Наталія пішла під вінець з бізнесменом Дмитром Чалим. Їхній шлюб не прожив навіть і року, не витримавши випробування побутом.

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської: Дмитро Чалий
Як виглядає колишній чоловік Наталії Могилевської Дмитро Чалий

Наступним, вже цивільним чоловіком Могилевської, став бізнесмен Єгор Долінін. Вони прожили разом 5 років. Наталія виховувала доньок чоловіка від попереднього шлюбу і була щасливою. Розлучилися Наталія і Єгор через ревнощі. Співачка зізнається, що вважає Єгора – найкращим чоловіком у своєму житті і саме з ним вона хотіла побудувати міцну сім’ю і досі шкодує, що не вберегла ті стосунки.

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської: Єгор Долінін
Як виглядає колишній чоловік Наталії Могилевської Єгор Долінін

Після Єгора Доліна Могилевській приписували безліч романів, але офіційно вона нікого не представляла на публіку. Зараз співачці 47 років, вона не має ні чоловіка, ні дітей.

В одному з інтерв’ю Могилевська зізналася, що у її самотності є лише її вина. Співачка визнає той факт, що завжди ставила кар’єру на перше місце.

Все життя для мене кар’єра та робота були на першому місці. Я могла спізнитися на побачення з коханим чоловіком і не на годину, а на 5 годин. В результаті всі від цього втомлюються

, – розповіла Могилевська.

Наталія не приховує, що більше всього на світі вона мріє відчути радість материнства. Співачка не розкидається обіцянками, але натякає, що думає про усиновлення.

До слова, 2022 рік приніс для Наталії Могилевської не тільки війну, а й кохання. Так, зараз співачка будує стосунки з таємничим чоловіком на ім’я Валентин. Наталія ще не представляла його на публіку, але запевняє, що дуже щаслива з ним.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.