Володимир Остапчук показав батькам і новій пасії дім, який будував з екс-дружиною: сімейний вікенд під Києвом

У гості до відомого українського шоумена і телеведучого Володимира Остапчука приїхали батьки. Знаменитість разом з ріднею та новою дружиною чудово провели час

Відомий український шоумен має неймовірно насичене особисте життя. У свої 38 років знаменитість виховує двох дітей, які народились у шлюбі з першою дружиною. Крім того, Володимир Остапчук до 40 років встиг двічі розлучитись і втретє одружитись. Сьогодні зірка живе разом з 22-річною медійницею з Києва. До слова, нещодавно шоумен познайомив кохану зі своїми батьками.

Мама й тато Володимира Остапчука навідались до сина в гості. Спершу разом з рідними знаменитість вирушив на кладовище, аби традиційно перед Великоднем прибрати там. На цьому прогулянка зіркової родини не завершилась і відомий український ведучий повів рідню до будинку під Києвом, який свого часу зводив разом з колишньою дружиною Христиною Горняк.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Володимир Остапчук показав, як сьогодні виглядає їхній будинок. Знаменитість сфотографував недобудовану оселю під промінням весняного сонця. Позував на тлі дому й сам Остапчук – його сфотографувала, найімовірніше, третя дружина Катерина Полтавська.

Володимир Остапчук привів батьків і нову дружину до будинку, який зводив із Горняк
Володимир Остапчук привів батьків і нову дружину до будинку, який зводив із Горняк

Слід зазначити, що ззовні будинок вже повністю готовий – це видно зі свіжих фотографій, які Володимир Остапчук показав на особистій сторінці. Разом з тим, наскільки відомо з розповідей Христини Горняк, колишньої дружини відомого українського шоумена, всередині дому ще дуже багато роботи.

Українська блогерка й нотаріусиня Христина Остапчук-Горняк також час від часу згадує про спільне з колишнім чоловіком майно. Оскільки сьогодні знаменитість живе на дві країни, то часто навідуватись у будинок у неї не виходить, втім шанувальники цікавляться в блогерки, як там справи з домом.

Христина Горняк розповіла, кому дістанеться їхній з Остапчуком будинок
Христина Горняк розповіла, кому дістанеться їхній з Остапчуком будинок

На своїй сторінці в Інстаграмі знаменитість вже відповідала, що вони з Володимиром Остапчуком ще не вирішували питання, кому ж таки дістанеться будинок. Крім того, зазначила раніше Христина Горняк, будівництво наразі заморожене й всередині все залишається недобудованим.

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.