73-річний Михайло Поплавський йде з посади ректора Університету культури: в яких скандалах замішаний Юний орел

Відомий український артист Михайло Поплавський, який вже 30 років працює ректором Київського університету культури і мистецтв, залишає свою посаду.

21 квітня буде 30 років, як Михайло Михайлович Поплавський працює на посаді ректора КНУКіМ. Напередодні цієї круглої дати артист виступив із заявою, що передає повноваження молодому наступнику, але з університету не йде – стане головою Вченої ради, щоб продовжувати розвивати освіту в Україні та виховувати талановиту молодь.

Як виглядає невістка Михайла Поплавського
73-річний Михайло Поплавський йде з посади ректора Університету культури

Поплавський відмітив, що багато чого зробив у своєму житті та вважає, що настав час піти під аплодисменти. Коли він став ректором Університету культури в 1993 році, це був прохідний маловідомий вуз всього з двома факультетами. Але нестандартні і креативні погляди Михайла Михайловича привернули увагу публіки до вузу. Тепер в університеті такі факультети:

  • туристичного і готельно-ресторанного бізнесу;
  • хореографії;
  • кіно і телебачення;
  • піару, журналістики і кібербезпеки;
  • дизайну і реклами;
  • шоу-бізнесу та івент-менеджменту;
  • кіно, театру та естради;
  • музичного мистецтва;
  • факультет TikTok.

В Мережі цю новину сприйняли неоднозначно, а також пригадали всі скандали, пов’язані з ректорством Поплавського. У 2015 році він отримав три позики від університету в розмірі 3, 2 і 2,09 мільйонів гривень та взяв в оренду три елітних автомобілі, власником якого є його вуз.

В 2020 році артист випустив кліп, у якому знявся в оточенні грошей і дівчат та співав про те, що багаті чоловіки не бувають старими. Громадськість була дуже обурена цим витвором мистецтва, не пожаліла слів і тодішня міністерка охорони здоров’я Уляна Супрун, яка назвала це нездоровим вихвалянням грошима і хтивістю.

Після 24 лютого 2022 року студенти вузу Поплавського скаржилися на те, що ректор хотів їх виселити з університетського укриття. А нещодавно на зустрічі з абітурієнтами Михайло Михайлович образив дівчину і заявив, що 80% студентів, які тут навчаються – це “ть*лки”.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.