Де зараз Софія Ротару і чому вона не виходить на зв’язок з прихильниками: вже давно не в Україні

Легендарна українська співачка Софія Ротару майже повністю зникла з інфопростору після початку повномасштабної війни в Україні. Де зараз знаходиться артистка, читайте далі в матеріалі.

Українська співачка Софія Ротару вже давно не виступає на великій сцені і вкрай рідко з’являється на світських заходах. Так само рідко вона публікує фото у соціальних Мережах. Після 24 лютого 2022 року співачка зовсім зникла з інфопростору. Ротару лише декілька разів за час війни робила дописи у своєму Інстаграм-блозі в підтримку України. Співачка дійсно підтримує свою Батьківщину і відомо про її співпрацю з фондом, який допомагає сім’ям українських військових. Втім, наразі Ротару знаходиться не в Україні.

Софія Ротару відмовилася співати для росіян на корпоративі за шестизначний гонорар
Де зараз Софія Ротару і чому вона не виходить на зв’язок з прихильниками

Як відомо, останні роки співачка проживала у своєму маєтку на Київщині. Після початку повномасштабної війни в Україні Софія Михайлівна виїхала в США. Про це повідомив продюсер Леонід Дзюник. Також чоловік відкрив маленьку таємницю. Виявляється, російський диктатор путін пропонував Ротару російське громадянство, але вона від цього відмовилася. Хоч Ротару і перебуває в США, вона є громадянкою України і допомагає своїй Батьківщині з-за кордону.

До слова, у штатах живе єдина внучка Софії Ротару Соня Євдокименко. Дівчина являється студенткою, а також моделлю. Ймовірно, Ротару поїхала саме до онуки.

Софія Ротару і її внучка Соня
Софія Ротару і її внучка Соня

Чому Софія Ротару рідко висловлюється в підтримку України?

Софія Михайлівна дійсно не багатослівна. Однією з причин може бути скандал, який розгорнувся навколо її сім’ї ще у березні 2022 року. Тоді її сина Руслана Євдокименка і онука Анатолія затримали при спробі незаконно перетнути кордон. Чоловіки разом з групою інших людей намагалися перетнути кордон до Молдови через річку на човні. Сина і онука Ротару затримали прикордонники. Про це написали у всіх ЗМІ. Втім, що відбувалося далі з правопорушниками невідомо, ця історія швидко зам’ялася. Вже через декілька місяців після скандалу онук Ротару Анатолій Євдокименко опублікував фото з Парижу. Стало очевидно, що зіркові родичі не понесли покарання, а змогли домовитися і все ж перетнули кордон і виїхали з України.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.