Зіркові розлучники: Юрій Горбунов, Михайло Кацурін та інші знаменитості, які “вкрали” жінок із сімей

У обраниць Юрія Горбунова, Михайла Кацуріна і Костянтина Меладзе були інші супутники і сім'ї, але кохання не знає меж і в паспорти не дивиться. Читайте у нашому матеріалі, чи принесло їм щастя чуже нещастя.

Всі завжди говорять про зірок-розлучниць, а редакція “Одна хвилина” дослідила, хто з чоловіків у шоу-бізнесі має гріх розбиття чужої сім’ї. Є декілька зіркових красенів, які виявилися розлучниками.

Юрій Горбунов

Телеведучий Юрій Горбунов у 2017 році одружився на колезі Катерині Осадчій, яка стала розлучницею в його першому шлюбі, але цю роль він примітив на себе ще давно. В молодості до визнання і популярності маловідомий актор Горбунов працював в Івано-франківському театрі. Там він познайомився з артисткою балету Людмилою, яка була значно старша, заміжня і мала дитину від свого чоловіка, але між Юрієм та нею спалахнула іскра. В результаті жінка пішла від обранця заради Горбунова і згодом вийшла за нього заміж. 20 років вони прожили душа в душу, поки між ними не стала третя людина – Катерина Осадча.

Юрій Горбунов, Михайло Кацурін та інші знаменитості, які вкрали жінок із сімей

Михайло Кацурін

Ресторатор і співак Михайло Кацурін закрутив роман зі співачкою Надією Дорофєєвою незабаром після того, як вона об’явила про розлучення зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом. Пізніше в інтерв’ю артистка розповідала, що вони просто закохались, в цьому немає нічого незвичайного, однак частина публіки впевнена, що між Надею і Мішею щось почалось під час спільної відпустки сім’ями взимку 2022 року до початку війни, тоді Дорофєєва, Дантес і Кацуріни відпочивали разом на курорті. Це не вперше, вони раніше були добрими друзями та близько спілкувались парами.

Юрій Горбунов, Михайло Кацурін та інші знаменитості, які вкрали жінок із сімей

Костянтин Меладзе

Вже давно не секрет, що продюсер і композитор Костянтин Меладзе закрутив роман з Вірою Брежнєвою, коли вона була в складі “Віа Гри”. Він тоді був одружений на Яні Сумм, яка подарувала йому трьох дітей. Тривалий час про стосунки зірок ніхто не знав і дружина Меладзе нічого не підозрювала. Але за чутками і Брежнєва зраджувала своєму чоловікові – в 2000 роках Віра вийшла заміж за бізнесмена Михайла Кіпермана, однак шлюб розпався через декілька років. Ймовірно, через Костянтина Меладзе.

Костянтин Меладзе з Вірою Брежнєвою