У Мережі показали, як зараз виглядає могила Григорія Чапкіса: занедбана і без пам’ятника (Фото)

Легендарний український танцівник і хореограф Григорій Чапкіс пішов з життя 13 червня 2021 року, йому було 91. Як зараз виглядає місце його поховання, дивіться далі в матеріалі.

За життя Григорія Чапкіса обожнювали мільйони, в нього була любляча молода дружина, діти та онуки. Втім, після смерті за могилою артиста чомусь ніхто не доглядає.

9 квітня у соціальних Мережах з’явилося вражаюче відео, яке опублікував волонтер Максим Левченко. Чоловік показав, як зараз виглядає могила українського хореографа, судді шоу “Танці з зірками” на “1+1” Григорія Чапкіса.

У Мережі показали, як зараз виглядає могила Григорія Чапкіса
У Мережі показали, як зараз виглядає могила Григорія Чапкіса

Судячи з відео, могилу артиста вже давно ніхто не відвідував. З моменту поховання Чапкіса пройшло майже 2 роки, а там досі не стоїть пам’ятник. На необлагороженій могилі лежать вже давно засохлі квіти і висить старий вінок.

У Мережі показали, як зараз виглядає могила Григорія Чапкіса
У Мережі показали, як зараз виглядає могила Григорія Чапкіса

Минуло вже два роки, а його дружина, а також його син з Америки не додумалися не те, щоб поставити пам’ятник, а хоча б облагородити цю могилу

, – коментує автор відео.

Як відомо, діти та онуки Григорія Чапкіса проживають за кордоном: донька в Італії, а син в США. В Україні у танцівника теж немало родичів, зокрема його колишня дружина Алла, з якою він прожив у шлюбі 24 роки. Вдова Чапкіса теж живе в Києві. Як відомо, останні роки життя Григорій Чапкіс жив у шлюбі з жінкою, яка молодша за нього на півстоліття. Чапкіс дуже дорожив своєю дружиною, він багато говорив про нею в інтерв’ю і називав її діамантом. При цьому, Григорій ніколи не виходив на люди з молодою дружиною і публіка навіть не знає, як вона виглядає. Ба більше, цієї жінки навіть не було на похороні Чапкіса.

В будь-якому випадку, ніхто із багаточисельних родичів Григорія Чапкіса за майже 2 роки не зуміли облагородити місце спочивання великого артиста.

Григорий Чапкис с сыном и внучкой
Григорій Чапкіс з сином і онукою: архівне фото

Нагадаємо, Григорій Чапкіс пішов з життя після того, як перехворів на Ковід-19. В останній путь танцівника прийшли провести сотні, а то і тисячі людей, серед них був і Президент України Володимир Зеленський. Поховали Григорія Чапкіса на Байковому кладовищі у Києві.

Схожі статті

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.