Алла Пугачова святкує свій день народження: скільки років Примадонні та як Максим Галкін привітав кохану

Алла Борисівна Пугачова святкує своє день народження. Чоловік співачки Максим Галкін вже встиг привітати свою дружину в соціальній мережі Інстаграм. Цього разу чоловік привітав її піснею.

Алла Борисівна Пугачова 15 квітня святкує день народження, цього року Примадонні виповнилося 74 роки. Максим Галкін чоловік співачки, вже привітав свою кохану дружину зі святом. У своєму інстаграмі опублікував відео, де Крістіна Орбакайте виконує пісню “Алла будет петь” та подякував їй за цей трек. Максим Олександрович не був багатослівний, просто привітав свою кохану зі святом.

 

Сама співачка ще не опублікувала ніяких дописів, проте ніхто не має сумніву, що виглядає вона неймовірно. Здається, що з роками її зовнішність не змінюється, виглядає вона завжди елегантно.

Незважаючи, на постійні чутки та обговорення пара міцно тримається вже 22 роки. Зіркове подружжя одружилося 23 грудня 2011 року і зараз виховують двох дітей. Для Алли Борисівни це п’ятий шлюб, а для Максима – перший. Під час їх зустрічі, вони довгий час спілкувалися і в Примадонни було відчуття, що вона знає цього молодого хлопця все своє життя. Відтоді почалися їхні зустрічі, вони постійно спілкувалися і поступово ставали ближче один до одного. Перший крок зробив пародист Максим Галкін, він зізнався їй у своїх почуттях, а вона відповіла взаємністю. Довгий час пара приховувала свій роман, адже розуміли, що така новина викличе осуд та сенсацію. Проте вони розповіли про цю таємницю і стійко витримали весь негатив, який на них потрапив.

Вся родина разом
Вся родина разом

Вже не перший рік ходять чутки про так зване розлучення Алли і Максима, але пара завжди відповідає, що не дочекаєтеся. Можна зробити висновок, що в них все чудово і вони щасливі в шлюбі.

Варто зазначити, що на початку повномасштабного вторгнення Максим Галкін публічно підтримав Україну та засудив дії росії. Зараз сім’я перебуває в Ізраїлі.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.