Камалія і Захур розлучаються після 20 років шлюбу: співачка розповіла, що стало причиною розбрату у сім’ї

Зіркове подружжя Камалія і Мохаммад Захур здавалися ідеальною родиною. Втім, нещодавно стало відомо, що подружжя розлучаються після 20 років шлюбу.

Відомій українській співачці Камалії багато хто заздрив, адже вважали, що вона витягнула щасливий квиток, коли стала дружиною пакистанського мільярдера Мохаммада Захура. Артистка дійсно жила в розкоші і не відмовляла собі ні в чому. Захур не шкодував грошей ні на кар’єру дружини, ні на її забаганки. Так, ще декілька років назад Камалія хизувалася, що має близько 20 помічників по дому, а чоловік їй дарує дороговартісні подарунки, зокрема приватний гелікоптер.

Камалія зі своїм чоловіком Мохаммадом
Камалія і Захур розлучають після 20 років шлюбу

Зі сторони здавалося, що у Камалії і Захура дуже гарні стосунки. Чоловік завжди підтримував свою дружину і відносився до неї з повагою. Втім, це все було лише на публіку. У сім’ї Камалії і Захура були свої проблеми у стосунках, як і у інших, звичайних людей.

Нещодавно співачка зізналася, що вони вирішили розлучитися з чоловіком після 20 років шлюбу. Також Камалія у програмі “ЖВЛ” розповіла, що стало причиною розбрату.

Так, у зірковій родині почалися негаразди в останній рік. Як у всіх українців, життя Камалії і Захура змінилося після початку повномасштабної війни в Україні. Так, Камалія з дітьми і чоловіком виїхали зі свого маєтку на Київщині до Лондону. Там вони оселилися в будинку, власницею якого є донька Захура від першого шлюбу.

В інтерв’ю Камалія зізналася, що донька Захура завжди її недолюблювала, а коли вони стикнулися на одній території, то конфлікт тільки посилився. Найбільше доньку Захура злило те, що Камалія винить у війні в Ураїні всіх росіян, адже мама дівчини – росіянка.

Їй було дуже образливо, коли вона чула, як я лаяла всіх росіян

, – розповіла Камалія.

Камалія вперше розповіла про захворювання, яке швидко змінює її зовнішність
Камалія вперше розповіла про сварки з чоловіком

При цьому Мохаммад Захур у цьому конфлікті підтримав не дружину, а доньку, що стало причиною сварок між Захуром і Камалією.

За словами Камалії, вони з чоловіком весь рік намагалися порозумітися, але їм це не вдалося, тож вони прийняли рішення розлучитися. При цьому співачка запевняє, що задля дітей вона збереже з Захуром гарні стосунки і ще всім покаже, як гідно себе вести після розлучення.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.