Наталя Могилевська зробила заяву на Великдень і закликала не боятися народжувати: потрібно бути щасливими

Наталя Могилевська звернулася до своїх підписників із важливим проханням. Вона вітає всіх з Великоднем та просить, щоб кожен був щасливим. Прихильники зірки її підтримали та подякували за такі слова.

Українська співачка Наталя Могилевська записала відео та звернулася до своєї аудиторії. Жінка привітала всіх з Великоднем та наголосила, що це сімейне свято, а в Україні дуже багато родин, тому всім зичила щастя, великої любові, а також омріяної перемоги. Артистка закликає не боятися бути сміливими, продовжувати жити далі та народжувати діток.

Особисте життя Могилевської

Відома співачка була заміжня один раз і, на жаль, цей шлюб не був щасливим. Довго пара разом не була і через рік вирішили розлучитися. Через деякий час Наталя зустріла кохання всього свого життя, яке кардинально змінило її. Бізнесмен Єгор Долінін відразу зміг вкрасти серденько нашої артиски і за досить короткий термін, вони почали жити разом.

Наталя Могилевська та Єгор Долінін
Наталя Могилевська та Єгор Долінін

Разом із великим коханням, Могилевська отримала роль мачухи, адже в її бізнесмена є три донечки, яких виховувала артистка.

Стосунки цієї пари були дуже емоційними, а сварки досить бурхливими. Через роботу співачки у їх парі були непорозуміння, адже її коханий хотів проводити час разом, а не чекати поки його Наталочка вирішить свої робочі моменти.

Зірка розуміла, як це впливає на їх стосунки та почала шукати вихід, вона придбала квартиру поруч з його. Відтоді ця ситуація змогла вирішитися і, коли артистці потрібно було працювати, вона переходила в інше приміщення.

Красуня Наталія Могилевська розповіла про свого нового шаленого чоловіка
Красуня Наталія Могилевська розповіла про свого нового шаленого чоловіка

Згодом почали помічати, що Наталя та Єгор з’являються в компанії інших та люб’язно проводять свій час, відразу почали ширитися чутки про те, що пара більше не разом. Могилевська ніяк не прокоментувала розставання, але зазначила, що Єгор був її справжнім щирим коханням, яке неможливо забути.

Популярне

Схожі статті

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.