Леся Нікітюк згадала, як священик щедро окропив її святою водою: була мокра з ніг до голови

Леся Іванівна Нікітюк вирішила поділитися минулорічними спогадами, а також показала як в цьому році її щедро облили святою водою. Священик сказав, що все добре, бо то не міцелярна вода.

Ведуча Леся Нікітюк вирішила всім нагадати, як минулого року потрапила в курйозну ситуацію, але для неї це вже як традиція, адже цього Великодня її знову добряче полили водою.

Леся Нікітюк має особливий зв'язок із священиками
Леся Нікітюк має особливий зв’язок із священиками

Телеведуча пішла до церкви і там з неї пожартував священик. Не шкодуючи, святої води він окропив її найбільше з усіх, була дуже “щедра порція”. Після того як Іванівна була вся у воді, а з її обличчя почав зтікати макіяж, священик пожартував, що нічого страшного, це не міцелярна вода і все буде добре.

Всі присутні сміялися разом з артисткою, а жінка не розгубилася і це все було відзнято на камеру. Всі добряче повеселилися.

Також артистка розмістила у своєму Інстаграмі минулорічне відео, яке облетіло весь інтернет. Леся вирішила знову показати його своїй аудиторії і не помилилася, адже в коментарях просто бум емоцій.

 

Особисте життя Лесі Нікітюк

Українська телеведуча не говорить про особисте життя і приховує його досить вдало, адже інформації зовсім мало і дізнатися чи є хтось в Лесі Іванівни вкрай важко. Проте друг зірки, відомий ведучий Слава Дьомін трішки проговорився і зміг натякнути, як в Нікітюк на любовних позиціях.

Він так само як інші, очікує, коли вона наважиться розкрити подробиці свого життя. Слава натякнув, що ведучій подобаються військові, які зараз боронять рідну землю.

Раніше було відомо про її таємного сусіда з яким вона  планувала весілля. Жінка з особливою ніжністю розповідала про нього, а також могла опублікувати фото, тільки без обличчя коханого. Згодом стало відомо, що закохані розійшлися. Леся довго не зізнавалася, яка була причина розставання, але пізніше розповіла, що це пов’язано з її роботою та медійністю. Після “перерви” вони так і не зійшлися.

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.