Стало відомо, чим насправді хворіє Олег Винник і як проходить його реабілітація: “Ніхто не хотів озвучувати”

Щодо відомого артиста Олега Винника ширилося багато чуток. Співак зник з інфопростору після початку повномасштабної війни в Україні. Втім, у нього на це є вагомі причини.

Олег Винник колись був улюбленцем українських жінок. Образ ловеласа і красунчика підкорив публіку, а його “Ніно” звучала з кожної “праски”. Втім, його кар’єра в Україні зруйнувалася так же швидко, як і почалася. З улюбленця публіки Винник перетворився у “втікача”, якого зараз активно хейтять.

Так, як відомо, після початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник різко зник з інфопростору. Пізніше стало відомо, що співак виїхав до Німеччини, де він має власну нерухомість, а також там проживає його син. За рік війни Винник не дав жодного коментаря з приводу свого від’їзду, втім представниця артиста запевнила, що в Німеччині Олег лікується. Про таємничу хворобу Винника розповіла і його подруга та колега Оля Полякова. Співачка запевнила, що Олег дійсно хворіє, але діагноз Полякова називати не стала, мотивуючись тим, що Винник сам розповість, якщо захоче.

Олег Винник і Оля Полякова
Оля Полякова запевняє, що Олег Винник проходить у Німеччині лікування

Думка публіки розділилась: хтось повірив у проблеми зі здоров’ям Винника, а хтось вважає, що співак просто втік з України через війну і знайшов для себе хорошу відмазку.

Нещодавно в Мережі вперше назвали діагноз Винника. Так, блогер Богдан Беспалов на своєму Ютуб-каналі заявив, що артист хворіє на онкологію. Так, блогер розповів, що це начебто вже не таємниця давно, втім, відомі українські журналісти не хотіли вголос називати діагноз з причин толерантності.

Хворіє він онкологічним захворюванням. Ніхто не хотів озвучувати діагноз, тому що у нас все толерується

, – заявив блогер.

Богдан Беспалов також припустив, що Винник вже не повернеться в Україну, навіть після закінчення війни. Справа в тому, що Олег Винник вже встиг запатентувати своє ім’я у Німеччині і, схоже, планує саме там будувати кар’єру.

Куди подівся Олег Винник
Стало відомо, чим насправді хворіє Олег Винник і як проходить його реабілітація

Нагадаємо, незважаючи на те, що Винник виїхав з України, він допомагає пришвидшувати нашу перемогу. Так, відомо, що артист вже неодноразово передавав позашляховики для ЗСУ.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.