Екс-чоловік зрадниці Тетяни Денисової показав свою доньку: спадкоємиця Олександра Кривошапка захоплює красою

Відомий український співак і волонтер Олександр Кривошапко показав своїм фанатам найголовніше, що є в його житті - донечку Алісу. Дівчинка росте неймовірно гарною.

Олександр Кривошапко здобув популярність, прийнявши участь в шоу “Х-Фактор”, яке стало його стартовим майданчиком в кар’єрі і подарувало кохання. Він закрутив роман з продюсером шоу Тетяною Денисовою, яка була значно старша ніж він. Не зважаючи на це, зіркова пара не ховалась від публіки. Незабаром вони одружились, однак в молодій сім’ї було багато скандалів, які підвели їх до швидкого розлучення. Долі екс-подружжя після розставання кардинально різні. Співак став батьком, одружився, займається волонтерством і благодійністю, а Денисова отримала славу зрадниці та після повномасштабного вторгнення в Україну втекла до росії, хоча на той момент знаходилась в Києві і бачила все сама.

Олександр Кривошапко і Тетяна Денисова
Олександр Кривошапко і Тетяна Денисова

Як виглядає дочка Олександра Кривошапка

В 2017 році Кривошапко став батьком. Від нього завагітніла неймовірна красуня – українська актриса і модель Марина Кінскі. У закоханих народилась дівчинка Аліса, але її мама і тато вже не разом. Не дивлячись на це, вони змогли зберегти нормальні людські стосунки і разом виховують дитину.

Що відомо про трьох дружин Олександра Кривошапка
Олександр Кривошапко показав свою підрослу доньку

Зараз співак рідко бачиться з Алісою, тому що вона разом з колишньою дружиною знаходиться за кордоном в безпеці, так само як і інша рідня артиста. Олександр дуже скучає за дівчинкою і в своєму Інстаграм-блозі показав підписникам, як сильно вона виросла.

На знімку Аліса Кривошапко одягнена в стильне пальто-сорочку в клітинку, у неї гарна зачіска з двома гульками і великі сірі очі з довгими віями. Погляд дівчинка успадкувала від зіркового батька.

Олександр Кривошапко показав свою підрослу доньку
Олександр Кривошапко показав свою підрослу доньку

Олександр Кривошапко та Марина Кінскі нагородили спільну дитину дуже яскравою зовнішністю, тому без сумнівів в майбутньому за Алісою бігатимуть натовпи наречених.

Нагадаємо, осінню 2022 року Кривошапко одружився на косметологині Марії, разом з якою розвозив гуманітарну допомогу по українських містах.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.