Українсько-американський емігрант: хореограф Влад Яма показав, який вигляд він мав раніше в Україні

Хореограф Влад Яма став одним із небагатьох відомих чоловіків, які після 24 лютого виїхали з України. Втім, чоловік сумує за Батьківщиною і час від часу пригадує, яким його життя було раніше.

Відомий українських хореограф, суддя “Танців з зірками” та “Танцюють всі” Влад Яма після початку повномасштабної війни в Україні вирішив поїхати з сім’єю за кордон. При цьому чоловік запевняє, що зробив це цілком легально, адже виїхав ще 24 лютого до того, як кордон закрили для чоловіків.

Вже більше року Влад Яма зі своєю дружиною та сином проживають в США. Хореограф веде благодійну роботу, дає майстер-класи, зустрічається з українськими захисниками, які проходять реабілітацію в США та збирає кошти для ЗСУ. Втім, Яма регулярно стикається з критикою від українців у свій бік. При цьому сам хореограф намагається не реагувати на хейт у Мережі і продовжує активно вести свій Інстаграм-блог та ділитися подробицями особистого життя.

Влад Яма з сім’єю живе у Маямі

Нещодавно Влад опублікував жартівливе відео, яке було зняте ще в Україні. В короткому ролику танцівник сидить за кермом автомобіля і щось розповідає, а його знімають на камеру наклавши спеціальний фільтр. Так, у кадрі обличчя Влада у відео виглядає видовженим і дуже кумедним.

Хореограф Влад Яма показав, який вигляд він мав раніше в Україні
Хореограф Влад Яма показав, який вигляд він мав раніше в Україні

Який вигляд я мав в Україні

, – підписав відео Влад Яма.

Нагадаємо, нещодавно Влад Яма зізнався, що знайшов для себе нове хобі, яке стало його новою діяльністю і почало приносити кошти. Так, Влад Яма заявив, що він тепер діджей.

Є у мене одне хобі, яке згодом стало і роботою… І це діджеїнг

, – розповів Влад Яма у своєму Інстаграм-блозі.

Тепер своїм новим талантом він не лише заробляє на власне життя, а й допомагає українським військовим. Нещодавно Влад Яма зі своїми друзями та колегами влаштували благодійну вечірку, де танцівник був в якості діджея. На цій вечірці було зібрано 9 тисяч доларів, які передали захисникам з Соледару і Бахмуту.

До слова, у сонячному Маямі крім Влада Ями тепер проживають багато відомих українців. Серед них: Лілія Подкопаєва, актор Богдан Ступка, хореограф Макс Чмерковський, співачка Міка Ньютон, шоумен Олександр Еллерт та інші.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.