Доктор Комаровський розповів, хто в родині Зеленських займається дітьми: “Лєна продовжує все вирішувати”

Відомий педіатр Євген Комаровський називає однією з найбільших проблем українців те, що у вихованні та житті дітей більшість чоловіків не приймають участь. Також він розповів, що знає про батьківство Зеленського.

Доктор Комаровський багато років займається педіатрією. В минулому він зняв на тему залученості чоловіків і жінок у виховання дітей разом з Володимиром Зеленським. Поспілкувавшись з ним особисто, Євген Комаровський відмітив, що нинішній президент приймав серйозну участь в цьому плані:

Він вирішував питання стосовно своїх дітей. Однозначно домінувала Лєна, однозначно, і продовжує все вирішувати, але тим не менш він гідний тато, я б сказав

, – поділився лікар.

Доктор Комаровський розповів, хто в родині Зеленських займається дітьми
Доктор Комаровський розповів, хто в родині Зеленських займається дітьми

Сімейне життя Володимира і Олени Зеленських дуже змінилося з початку президентства, а під час повномасштабної війни президент і перша леді взагалі майже не бачаться. Їх найбільша мрія і бажання зараз, крім перемоги – просто відпочити разом всією родиною. У пари двоє дітей. Дочка Олександра вчиться у вузі в Україні, вона вибрала для себе український вуз ще до війни і не змінила планів. Перша леді розповідала, що Саша обрала гуманітарну спеціальність. Син подружжя Кирило ще школяр.

Доктор Комаровський розповів, хто в родині Зеленських займається дітьми
Доктор Комаровський розповів, хто в родині Зеленських займається дітьми

Комаровський вважає, що Володимир Зеленський подає гарний приклад того, яким має бути батько, тому що на його думку в українському суспільстві існує велика проблема, що всі рішення, пов’язані дітьми зазвичай жінки приймають самі. Жінка повідомляє чоловіку, що він стане татом, сама обирає пологовий будинок, якою буде дитяча кімната і коляска, в який садок вони підуть, хто буде їх педіатром та чи будуть вони робити щеплення:

Все вирішує жінка в 99% випадків. Педагоги жінки скрізь, дитячі лікарі – жінки. І таким чином чоловіки до дітей не мають відношення

, – вважає педіатр.

У Євгена Комаровського є двоє дітей – сини Дмитро і Андрій, а також троє онуків. Лікар не скромно вважає себе авторитетом для онуків, тому що він є авторитетом для їх батьків.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.