Онкохворій Анастасії Заворотнюк залишилося недовго: 4 роки боротьби з раком підходять до кінця

Вже чотири роки відома російська актриса бореться зі страшною недугою. У мережі з'явилась інформація про реальний стан знаменитості – що насправді коїться із Заворотнюк?

Про цю відому російську акторку чула неймовірно велика кількість людей. Свого часу особливу популярність знаменитості принесла роль у серіалі “Моя прекрасна няня”. Коли здавалось, що зірка буквально на вершині свого особистого щастя, її наздогнала сумна звістка. Коли Заворотнюк дізналась про страшну хворобу, в неї було все – діти, коханий чоловік, чудова кар’єра та визнання.

Вже понад три роки знаменитість бореться з онкологією. Весь цей час поруч із нею найближчі родичі, старша донька й люблячий чоловік. 2019 року зірка російського телебачення дізналась, що в неї рак мозку. Лікарі запропонували експериментальне лікування, а Заворотнюк погодилась. Відтоді ні зіркова родина, ні шанувальники актриси не полишають надій.

Анастасія Заворотнюк вже чотири роки бореться з онкологією
Анастасія Заворотнюк вже чотири роки бореться з онкологією

У перший рік рідних зірки охопив відчай, адже агресивна форма раку не залишала надій. Втім, Анастасія Заворотнюк протрималась чотири роки, й до сьогодні зірка не опускає руки та продовжує свою відважну боротьбу. Це дає надію багатьом фанатам на те, що одного разу вони таки побачать свого кумира в об’єктиві кінокамер знову.

Втім, цієї ж думки не дотримується лікар-онколог Юрій Покровський. Фахівець, намагаючись не давати прихильникам знаменитості марних надій, підготував їх до найгіршого. За словами лікаря, пухлина, розвиваючись, сильно зачіпає структури мозку, чим спричиняє невідворотні наслідки.

“Все сумно та фатально, ми втрачаємо людину. Навряд чи щось допоможе. Я думаю, що залишився місяць, два максимум”, – заявив у коментарі для преси Юрій Покровський.

У мережу просочилась інформація про стан Анастасії Заворотнюк
У мережу просочилась інформація про стан Анастасії Заворотнюк

Слід зазначити, що останнім часом в інформаційному просторі немає ніяких повідомлень щодо поточного стану здоров’я відомої російської актриси. Шанувальники Заворотнюк затамували подих в очікуванні хоч якихось новин.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.