Світлана Лобода точно зрозуміла, за кого вона: співачка зустрілася з українськими біженцями

Світлана Лобода відвідала найбільший прихисток в Європі для українських переселенців. Незважаючи на постійні дорікання, зірка продовжує допомагати рідній країні. Невже вона визначилася з позицією.

Співачка Світлана Лобода розповіла, що завітала до Берліну, а точніше відвідала територію колишнього аеропорту, де зараз проживає майже 4 000 вимушених переселенців з України. Це найбільший прихисток для біженців. Артистка зазначила, що не дивлячись на вимушені обставини, люди не втрачають віри в перемогу, вони сподіваються на краще.

Також вона подякувала Німеччині за допомогу та підтримку, яку вони надають нашій країни.

Лобода на п’ятий день війни записала відео, яке опублікувала на свою велику аудиторію з проханням зупинити те, що коїться зараз в Україні. Її рідні в той час перебували в Києві та переховувались в безпечних місцях. Співачка почала транслювати достовірну інформацію про події у рідній країні, а також перетворила свій офіс на волонтерський штаб, щоб допомагати сім’ям, які цього потребують.

Співачка активно допомагає рідній країні
Співачка активно допомагає рідній країні

Нагадаємо, що Світлана довгий час перебувала в росії та будувала там свою кар’єру, проте після початку повномасштабного вторгнення, вона прийняла для себе рішення і підтримала Україну. Жінка переживала, що не встигне покинути  росію, адже їй телефонували і говорили, що артистка має обрати “правильну” позицію та залишитися, адже там в неї є все.

Світлана Лобода засудила росію
Світлана Лобода засудила росію

Вперше відкрито виконавиця почала говорити за війну в березні та розповідати, що росія напала на Україну. Перебралася артистка до Латвії,а також обірвала всі зв’язки з тією країною.

Довіра до неї поступово зростає, але є ті, які не можуть забути її ранішніх висловлювань та обережно спостерігають, чим зараз займається Світлана Лобода.

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.