Маша Єфросиніна поділилася власним досвідом зустрічей з психологом: більше не уявляє свого життя без цього

Маша Єфросиніна розповіла про зустріч на якій їй було соромно та навіть страшно. Жінка не очікувала, що згодом вона не уявлятиме свого життя без цієї людини, бо завдяки їх роботі вона стала міцною та цілісною.

Ведуча Маша Єфросиніна привітала з професійним святом психоаналітиків та подякувала їм за колосальну роботу, яка наразі особливо важлива.

Зірка вирішила поділитися особистим та розповісти про свій досвід роботи з психологом, який пішов їй на користь. Спочатку артистка відчувала страх та недовіру, адже для неї це не було нормою.

Проте зараз вона не уявляє свого життя без спеціалістів у цій сфері, адже вони виконують надзвичайно важливу місію. Жінка зміцніла та змогла подивитися на себе з іншого боку, який вона бачити не хотіла.

Єфросиніна не розповідала б таку інформацію на свою велику аудиторію, якби не особливо важкий час, який вплинув на моральний стан багатьох. Вона розуміє, що всі виснажені та потребують психологічної підтримки, адже кожен постраждав в умовах цієї війни.

Єфросиніна поділилася особистим
Єфросиніна поділилася особистим

Вона закликає всіх берегти своє ментальне здоров’я, зараз всі мають бути в здоровому глузді та сповна розуму, щоб не програти у цій війні.

Сестра Маши Єфросиніної зрадила Батьківщину

Рідна сестра артистки Ліза Ющенко обрала для себе іншу позицію, ніж в Маши. Ведучій складно спілкуватися на цю тему, адже це дуже її ранить. Відомо, що їх спілкування зведене майже до нуля.

Ліза Ющенко обрала росію
Ліза Ющенко обрала росію

Ліза Ющенко вийшла заміж за російського бізнесмена, але приховує будь-які деталі, тому мало що відомо про її особисте життя. Ширилася інформація, що дівчина покинула росію на початку війни, але потім вона сама спростувала ці здогадки.

Єлизавета опублікувала фото з московського салону красу, так і розвіяла чутки про свій переїзд.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.