39-річна Катя Осадча поскаржилась на важкі вихідні з малими дітьми: “Випробування на стійкість”

Відома українська телеведуча Катерина Осадча побудувала кар'єру і стала багатодітною мамою. Зірка насолоджується материнством, але не приховує, як це важко.

Катя Осадча – одна з небагатьох українських зірок-багатодітних мам. Зовсім юною в 19-річному віці Катерина народила свого першого сина Іллю. З його батьком Олегом Поліщуком телеведуча розлучилася коли хлопчик був маленький, вони не зійшлись в поглядах, але підтримують спілкування як батьки і навіть нинішній чоловік знаменитості Юрій Горбунов особисто знайомий з Олегом. Вони бачаться на днях народження Катіного батька.

В шлюбі з колегою Горбуновим Осадча народила двох хлопчиків. У 2017 році на світ з’явився Іван, а в 2021 році – Данило.

Катя Осадча народила трьох хлопчиків
39-річна Катя Осадча поскаржилась на важкі вихідні з малими дітьми

Телеведуча багато часу приділяє молодшим дітям. Старший син зараз навчається в Сполучених Штатах Америки, іноді приїздить в Україну побачитись з рідними. Молодші вже вдома в Києві, в інтерв’ю раніше Юрій Горбунов розповідав, що під час повномасштабного вторгнення зіркова сім’я залишалась в Україні, але малі не постійно були тут, а виїжджали за кордон. Зараз вони остаточно повернулись, тому батькам треба знаходити час між роботою, щоб приділяти увагу їм.

В своєму Інстаграм-блозі Осадча часто щось публікує, однак на цих вихідних її там не було і ось в чому причина:

Пропала з соцмереж. Просто ніхто не попереджав, що маленькі діти в 20 і в майже 40 це трохи по різному. Вихідні – окреме випробування на стійкість

, – поділилась Катерина та показала фото з Данилом.

39-річна Катя Осадча поскаржилась на важкі вихідні з малими дітьми
39-річна Катя Осадча поскаржилась на важкі вихідні з малими дітьми

Коли народився молодший син, Осадча всього 5 днів була в декреті і вийшла на роботу, знімати “Світське життя” для 1+1. Зараз вона займається більш важливою справою і розвиває проєкт з пошуку зниклих людей. Її пріоритети як і всіх українців кардинально змінились з війною, тому в розважальній сфері Катерина поки себе не бачить.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.