(Відео) Білий, зелений чи рожевий: ведуча “Все буде добре” Надія Матвєєва шукає свій колір в одязі

Відома українська телеведуча Надія Матвєєва показала, як може виглядати жінка у 54 роки і обрала наймодніші кольори цього року, які підійдуть, як молодим дівчатам так і дорослим жінкам.

Надія Матвєєва – відома українська телеведуча, яка найбільше запам’яталася телеглядачам у програмі “Все буде добре”. Там Надія давала поради українським домогосподаркам, ділилася смачними рецептами та лайфхаками.

Матвєєва дійсно отримала всенародну любов, про що свідчить її Інстаграм-блог, де за нею слідкують понад півмільйона українців. Там Надія ділиться зі своїми прихильниками свіжими знімками, а також моментами з особистого життя.

Так, нещодавно Надія Матвєєва опублікувала ролик з перевдяганням. Там телеведуча приміряла сукні різного кольору, а підписники обирали, який колір більше пасує Надії.

В коментарях користувачі Мережі засипали телеведучу компліментами і відмітили, що вона гарна у будь-якому наряді.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Біла і рожева сукні не просто пасують, а примножують твою красу!”;
  • “Надія ви неперевершена в будь якому”;
  • “Ти для мене справжній приклад жіночності. Дякую, за тебе, твій стиль, твою позицію, твоє серце.”;
  • “Дуже гарні луки, Вам пасує все. Елегантність, і жіночність – це про Вас!”;
  • “Надія, Ви така елегантна! Неймовірний кожен образ! Вишукано, гарно! І ці кольори просто вогонь”;
  • “Надіє – Ви Богиня!”.

До слова, за останні роки Надія Матвєєва помітно розквітла і погарнішала. Ймовірно, це пов’язано з тим, що вона зустріла своє нове кохання. Обранцем телеведучої став чоловік, який молодший від неї на 20 років. Вони разом вже декілька років, але телеведуча досі приховує його ім’я і не з’являється з ним на публіці.

Надія Матвєєва зі своїм таємничим чоловіком

Надія зізнається, що раніше і подумати не могла про те, що зможе мати стосунки з чоловіком, який годиться їй у сини. Телеведуча довго вагалася перед тим, як відповісти взаємністю молодику. Зараз Матвєєва запевняє, що тоді вона зробила правильний вибір, адже зараз абсолютно щаслива у стосунках і відчуває себе коханою і бажаною жінкою.