Заміжжя зіграло злий жарт: що стало з наймолодшою співачкою України Аліною Гросу, якій розбили серце

Відома українська співачка Аліну Гросу підкорила сцену ще зовсім маленькою, а зараз шанувальники уважно слідкують за її особистим життям.

Аліна Гросу вже давно не “маленька бджілка”. Тепер вона жінка, яку осипають увагою чоловіки. В 2019 році зірка вийшла заміж за молодого бізнесмена-росіянина Олександра Комкова. Батьки молодят влаштували їм помпезне свято в Італії. Аліна була в неймовірно розкішній сукні нареченої, серед гостей були зірки українського шоу-бізнесу, але красива картинка не стала реальністю. Через декілька місяців після одруження молоді люди розсталися.

Що стало з наймолодшою співачкою України Аліною Гросу, якій розбили серце

В інтерв’ю Гросу заявляла, що чоловік їй зрадив з іншою багатшою жінкою. За словами співачки, Олександр виявився звичайним альфонсом, однак вона цього раніше не могла розпізнати через почуття. Пара довго зустрічалась і вирішила врешті скріпити відносини шлюбом, але нічого не вийшло.

Вона важко переживала розлучення та занурилась в роботу, яка познайомила її з наступним чоловіком. Гросу згодом закохалась в російського актора Романа Полянського, з яким знімалася в кліпі. Чоловік старший за Аліну на 10 років, має доньку від першого шлюбу.

Почуття виявились взаємними і Роман навіть переїхав в Україну, щоб бути поруч з коханою. Зіркова пара відкрила публіці своє щастя, вони не приховували стосунки і завжди були разом, на всіх публічних заходах. Все змінилося після початку повномасштабного вторгнення.

Що стало з наймолодшою співачкою України Аліною Гросу, якій розбили серце

Фанати співачки помітили, що вона більше не публікує спільні фото з Полянським у Мережі. З’явились чутки про розставання, які вона згодом підтвердила, але не розкрила причин розбрату. Аліна зізналась, що її помилкою було виставляти напоказ особисте життя і пообіцяла пізніше розповісти, яка кішка пробігла між нею та коханим.

Зараз Аліна Гросу знаходиться в США і займається там навчанням, щоб надалі розвивати свою кар’єру і бути корисною Україні. Невдачі в коханні вона більше не обговорює та не живе минулим, а також зірка натякнула, що вже не самотня.