44-річна Оля Полякова розповіла, як їй вдається залишатися молодою: “Я нічого не роблю”

44-річна співачка Оля Полякова має приголомшливий вигляд і виглядає мінімум на 10 років молодше. Артистка розповіла, що вона робить, аби подовше зберегти молодість та красу.

Оля Полякова із тих жінок, які з віком тільки гарнішають. Втім, справа тут не в генетиці, а в важкій роботі над собою. Так, співачка неодноразово розповідала про те, що вона активно займається спортом, контролює харчування і регулярно відвідує косметолога. В крайньому випуску Ютуб-шоу “Дорослі дівчатка” Оля Полякова зізналася, що за останній рік вона змінила свій стиль життя. Через стрес і нестабільність, співачка почала дозволяти собі їсти, що завгодно, випивати і закинула спорт. Щоправда, нездоровий спосіб життя ніяк не вплинув на зовнішність співачки, вона досі дуже красиво і молодо виглядає. Сама Полякова вважає, що це так, лише через те, що всі попередні 20 років вона працювала над своєю зовнішністю.

Зараз люди можуть подумати, що те, що я роблю зараз, я робила все життя: я їм що завгодно, я випиваю зараз. Але я так ніколи не робила. Все своє життя я не пила, багато працювала, дуже багато займалася спортом і завжди дуже сильно за собою доглядала. Те, що сталося зі мною останнім часом – це мій вихід з моєї клітки, тому що крім роботи і крім того, як я виглядаю, я нічим не переймалася

, – розповіла Полякова.

44-річна Оля Полякова розповіла, як їй вдається залишатися молодою
44-річна Оля Полякова розповіла, як їй вдається залишатися молодою

Співачка додала, що раніше вона просто не могла собі дозволити ні погуляти з подругами, ні ні випити, ні з’їсти чогось зайвого, адже знала, що на наступний день їй треба бути у формі. Втім, після початку війни все змінилося.

Я так виглядаю, бо я 20 років поспіль над цим важко працювала. І тільки, як почалася війна, я почала трошки випивати, бо що ще робити?! Я не знаю, що зі мною буде через 3 роки, якщо я буду це робити.. але я не буду це робити, треба припиняти, бо в мене починаються концерти, треба приводити себе у форму.

, – каже Полякова.

До слова, Оля Полякова запевняє, що ніколи не робила пластичні операції на своєму обличчі. При цьому співачка не приховує, що з 23 років колить ботокс від зморшок і постійно ходить на різні омолоджувальні процедури.

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!