Переможець “Холостячки” Еллерт в Голлівуді вийшов на сцену, де стояли Джим Керрі і Адам Сендлер (ФОТО)

Переможець шоу "Холостячка" Олександр Еллерт зайнявся у США втіленням своєї мрії і побував на сцені, де також стояли Джим Керрі і Адам Сендлер. Чоловік зайнявся стендапом.

Після початку повномасштабного вторгнення Олександр Еллерт залишався в Україні і не збирався тікати за кордон. Але плани сценариста “Квартал 95” змінилися. Тепер він живе в США і відправився туди вже під час дії військового положення.

Колишнього обранця Ксенії Мішиної багато критикують за втечу, але чоловік не вважає свій вчинок неправильним і відшучується, отримуючи засудження від шанувальників.

Під час свого життя в Америці Еллерт зрозумів, що менталітет українців йому набагато ближчий, ніж американців, а українських дівчат він вважає найкрасивішими.

Обранець Ксенії Мішиної Еллерт показав 15-річну доньку
Еллерт в Голлівуді вийшов на сцену, де стояли Джим Керрі і Адам Сендлер

Знаходячись за кордоном, Олександр Еллерт робить донати на допомогу ЗСУ та розвиває свою сценічну кар’єру. Він зайнявся стендапом. Це жанр комедії, в якому комік сольно виступає перед живою аудиторією, спілкується з глядачами і гостро жартує.

Переможцю “Холостячки” вдалось виступити на одній з легендарних сцен Голлівуду “Hollywood Improv” де також стояли актори Джим Керрі і Адам Сендлер:

В житті кожного коміка є важливі моменти. На цьому фото один з них. Це був не найкращій виступ, люди сміялись, але… Ось це “але” і є топливо…Це був мій сьомий в житті stand up, на цій самій сцені стояли Джим Керрі, Адам Сендлер, Дейв Шаппелл і здається усі американські коміки, яких ви можете знати… Впевнений, що в них теж було своє “але”. Але це лише початок

, – поділився Еллерт в своєму Інстаграм-блозі і додав фото зі свого виступу.

Нагадаємо, після розставання Ксенія Мішина заявила, що Еллерт, якого вона вибрала в фіналі “Холостячки”, морально її знищував. Олександр не став мовчати і з гумором відреагував на не першу подібну заяву актриси та відповів, що “у неї всі арбузери”. При цьому він не намагається заперечити слова колишньої.

Ксенія Мішина і Саша Еллерт
Еллерт в Голлівуді вийшов на сцену, де стояли Джим Керрі і Адам Сендлер

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.