22-річна Катя Полтавська заявила, що в шлюбі з 38-річним Остапчуком сидить вдома: “Борщі варю, виховую Семена”

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук щасливий у відносинах з 22-річною журналісткою Катериною Полтавською, не зважаючи, що вона набагато молодша за нього.

Володимир Остапчук один з тих, хто з одних стосунків одразу поринає в інші. Після розлучення зі своєю першою дружиною Оленою Войченко телеведучий незабаром одружився на нотаріусині Христині Горняк. Коли між ними все закінчилось, не пройшло і року, як з’явились чутки про третій шлюб Остапчука.

Відомо, що Володимир має відносини з 22-річною журналісткою Катериною Полтавською, яка спочатку навіть хотіла відмовити йому у другому побаченні через страх бути обраницею відомого чоловіка, однак вирішила ризикнути і дала шанс цим стосункам.

На безіменному пальці правої руки Катя носить обручку, а в новому шоу Остапчука “Мекнув – питайте” гості неодноразово натякали, що телеведучий вже одружився з Полтавською.

Нарешті зіркова пара виставляє в Мережі спільні фото і відповідає на питання підписників про сумісне життя. Нещодавно журналістку спитали, чи працює вона чи сидить вдома. Катерина відповіла з гумором:

Та дома сиджу, борщі варю, виховую Семена

Катерина Полтавська заявила, що у стосунках з Остапчуком сидить вдома і варить борщі
Катерина Полтавська заявила, що у стосунках з Остапчуком сидить вдома і варить борщі

Полтавська вже неодноразово розповідала, що за освітою вона журналістка, раніше працювала в сфері реклами, а зараз вона продюсує шоу “Мекнув – питайте”.

Фанати помітили, що Володимир Остапчук змінився у стосунках з Полтавською в кращу сторону. Вона оточила його турботою, готує для нього свій фірмовий борщ, займається домашнім побутом і слідкує за собою. У пари нещодавно з’явився плюшевий качур Семен, вони його беруть всюди із собою та жартівливо виставляють як повноцінного члена сім’ї, якого Катя і виховує.

Катерина Полтавська заявила, що у стосунках з Остапчуком сидить вдома і варить борщі
Катерина Полтавська заявила, що у стосунках з Остапчуком сидить вдома і варить борщі

Нагадаємо, в першому шлюбі Володимира Остапчука народились двоє дітей, дочка і син, які зараз знаходяться за кордоном з його колишньою дружиною Войченко. З Горняк телеведучий тільки планував ще раз стати батьком, але до планів справа не дійшла і вони розлучились, навіть не добудувавши спільний будинок. Нову обраницю Полтавську шоумен вважає природженою мамою і впевнений, що вона готова до материнства навіть у своєму юному віці.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.