Чи сумісні Катя Осадча і Юрій Горбунов по гороскопу: зірковому подружжю судилося створити ідеальну сім’ю

Астрологи запевняють, що знак зодіаку людини впливає на її характер та на долю і для того, аби побудувати міцні відносини, потрібно, щоб закохані були сумісні по гороскопу.

Астрологія – наука неточна. Втім,  часто астрологічні прогнози виявляються навіть дуже правдивими, а навіть найзатятіші скептики час від часу перевіряють астрологічні прогнози і сумісність зі своїм партнером.

А чи сумісні по гороскопу одна з найвідоміших зіркових родин Катя Осадча і Юрій Горбунов? Подружжя вважають одними з найміцніших в шоу-бізнесі, адже вони проявляють один до одного любов та взаємоповагу, а що скаже гороскоп?

Катерина Осадча та Юрій Горбунов святкують шість років разом
Чи сумісні Катя Осадча і Юрій Горбунов по гороскопу

Юрій Горбунов і Катя Осадча мають однаковий знак зодіаку Діва. Горбунов народився 24 серпня, а Осадча – 12 вересня. Астрологи запевняють, що така пара сумісна на 75%, а це досить гарний показник. Чоловік і жінка, які мають однаковий знак зодіаку, мають схожий темперамент і характер, тому їм легко знайти спільну мову.

Сумісність у стосунках

Між Дівою чоловіком і Дівою жінкою можуть виникнути відносини. Вони будуть цікаві один одному. Їх обох не можна назвати пристрасними, вони довго придивляються один до одного, але зрозумівши, що перед ними – їхня точна копія, відпускають гальма. Між такими партнерами будуються дуже довірливі стосунки, адже вони знають, що не зрадять один одного. Вони дуже схожі, тож не чекають у стосунках феєрії, чи несподіванки. Для кого, можливо, це скучно, але Дівам подобається така стабільність.

Сумісність у шлюбі

Чоловік Діва і жінка Діва зазвичай укріплюють свої стосунки офіційним шлюбом. Їхнє сімейне життя буде максимально стабільним: вони куплять машину, квартиру, віддадуть дітей до престижної школи. Таке подружжя буде планувати своє життя на багато років наперед, все прораховувати, зважувати всі за і проти. Так, їм знову ж таки інколи може бути скучно один з одним, але вони легко з цим справляються.

Катерина Осадча показала, як виглядає її з Горбуновим будинок
Чи сумісні Катя Осадча і Юрій Горбунов по гороскопу

Робота і бізнес

Напевно, це найпрацездатніший союз з усіх можливих. Жінка та чоловік-Діва працюватимуть не покладаючи рук і вони точно досягнуть висот у своїй справі.

Варто відзначити, що Горбунова і Осадчу зблизила саме робота. Їхній роман розпочався на площадці проєкту “Голос. Діти”, де вони були співведучими.

Проаналізувавши гороскоп сумісності Горбунова і Осадчої, можна відмітити, що він дійсно дуже правдивий і збігається з реальними відносинами між подружжям.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.