Кіркоров вперше пояснив, чому син Анастасії Стоцької так сильно на нього схожий: “Ми були разом”

Багато років ходять чутки про таємний роман Філіпа Кіркорова і Анастасії Стоцької. Співак вперше прокоментував, чому син Насті так на нього схожий.

Фанатів Анастасії Стоцької та Філіпа Кіркорова давно мучить одне питання – а чи носила їхня співпраця виключно діловий характер, чи це було щось більше, що переросло у службовий роман. Коли Філіп тільки починав продюсувати молоду співачку Настю, він ще був офіційно одружений на Аллі Пугачовій. І з чуток, Стоцька була небайдужа до свого досвідченого наставника.

В своєму інтерв’ю зірка розповідала, що Філіп займає особливе місце в її житті, він багато чого їй дав. Одного разу вони навіть поцілувались:

На одній світській вечірці я поцілувала Кіркорова у ліфті свого будинку. Я була закохана в нього ще до цього романтичного моменту

, – зізнавалась Стоцька.

При цьому і Кіркоров не заперечує, що Настя – це, мабуть, найбільше кохання в його житті. І артист упевнений, що як пара вони досі були б разом і вже відсвяткували б 20-річчя сімейного життя, якби він все ж наважився розпочати ці стосунки.

Кіркоров вперше пояснив, чому син Анастасії Стоцької так сильно на нього схожий

У 2011 році Анастасія Стоцька стала мамою, коли на світ з’явився її син Олександр. Спадкоємець співачки з ранніх років був точною копією Філіпа Кіркорова. При цьому артист старанно відхрещувався від спорідненості з хлопчиком, не зважаючи на ранішні чутки про роман.

Зараз публіка постійно нагадує Стоцькій про зв’язок з Філіпом Бедросовичем через дітей. Особливо збентежені шанувальники навіть просили Анастасію зробити тест на батьківство. Артистка відмовилась від ДНК-теста, назвавши це дурістю.

Вперше схожість з дітьми Стоцької прокоментував сам Філіп:

Ви уявляєте, наскільки кармічно ми були разом? Настя мене рятувала в той період від крайньої межі

, – заявив Кіркоров.

Кіркоров вперше пояснив, чому син Анастасії Стоцької так сильно на нього схожий

Він додав, що багато спілкувався і підтримував Стоцьку під час вагітності, тому син Анастасії народився дуже на нього схожим.