Король Великобританії ніжно тримав за руку українську співачку Юлію Саніну: вона ледь стримувала себе

Співачка Юлія Саніна познайомилась з Чарльзом III та поділилася подробицями їх особистої розмови. Він галантно тримав її за руку, а вона відповідала всім манерам, які мають бути під час такої зустрічі.

Українська співачка та солістка гурту “The Hardkiss” Юлія Саніна стала ведучою музичного конкурсу “Євробачення-2023” та мала особисту розмову з королем Великої Британії Чарльзом III. Зустріч відбулась під час візиту до арени в Ліверпулі, де відбулося урочисте відкриття сцени.

Юлія Саніна поїхала в іншу країну та ділиться цікавими подробицями підготовки до пісенного конкурсу
Юлія Саніна поїхала в іншу країну та ділиться цікавими подробицями підготовки до пісенного конкурсу

Юлія поділилася своїми враженнями і розповіла, що розмова з його величністю була дуже змістовна та приємна. Вона змогла сказати йому все, що собі запланувала та навіть більше, адже співачка розуміє, яка відповідальність лежить на її плечах. Саніна не забула подякувати за підтримку та допомогу від всього українського народу. Вона зазначила, що  для нашої країни це дуже важливо.

 

Жінка не забула сказати, що нам дуже приємно, що Велика Британія від імені України приймає цього року “Євробачення”, адже ми не можемо ризикувати та в таких умовах проводити цю подію.

Нагадаємо, що співочий конкурс мав проходити в Україні, але через повномасштабне вторгнення – це неможливо. Було вирішено передати права іншій країні, тому він пройде в Ліверпулі від імені України.

Зовсім скоро стартує відомий пісенний конкурс
Зовсім скоро стартує відомий пісенний конкурс

Цього року представниками від нашої країни є гурт “TVORCHI”, який переміг у Нацвідборі. Вони отримали найбільшу кількість балів та відразу стали улюбленцями багатьох. Їх пісня трималася в топах та грала на всіх музичних станціях. Гурт складається з саунд-продюсера Андрія Гуцуляка та вокаліста Джеффрі Кенні. Колектив родом з Тернополя, а заснований він у 2018 році. Хлопці навчалися на фармацевтів, але доля вирішила інакше.

Представники від України на Євробаченні-2023
Представники від України на Євробаченні-2023

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.