Помер модельєр Валентин Юдашкін, який познайомив Пугачову з Кіркоровим і подружився з Галкіним: подробиці

2 травня 2023 року помер модельєр Валентин Юдашкін. З ним близько дружила зіркова пара Алли Пугачової і Максима Галкіна, для яких втрата друга стала тяжкою новиною.

Відомий російський модельєр Валентин Юдашкін помер 2 травня 2023 року від важкої хвороби. Він пішов у засвіти вслід за своїм вчителем і наставником В’ячеславом Зайцевим, який помер 30 квітня.

Від чого помер Юдашкін

В 2021 році кутюр’є вперше заговорив про свою недугу. Все почалося з головного болю в 2016 році. Обстеження показало, що у голові пацієнта вже є метастази. У нього знайшли онкологічну пухлину на нирці. У віці 59 році Юдашкін помер від раку після довгого лікування.

Помер модельєр Валентин Юдашкін, який познайомив Пугачову з Кіркоровим і подружився з Галкіним
Помер модельєр Валентин Юдашкін, який познайомив Пугачову з Кіркоровим і подружився з Галкіним

Дружба Валентина Юдашкіна з Пугачовою, Кіркоровим і Галкіним

В дев’яностих наряди від Юдашкіна стали справжнім хітом серед поціновувачів моди в шоу-бізнесі. Модель’єр займався створенням костюмів для виступів Філіпа Кіркорова, Людмили Гурченко, Алли Пугачовою, з якою познайомився на одному зі своїх найперших показів. Це було в 80-х, кутюр’є готував колекцію до презентації, а співачка давала концерт.

Алла Борисівна у багатьох асоціювалася із коротким чорним балахоном. Насправді цю однотонну сукню вона в 1994 році отримала саме від Валентина Юдашкіна. На святкування 10-річчя модного дому Valentin Yudashkin Пугачова прийшла в тій самій легендарній сукні, віддавши шану улюбленому модельєру.

Помер модельєр Валентин Юдашкін, який познайомив Пугачову з Кіркоровим і подружився з Галкіним

Колись Філіп Кіркоров, знаючи про добрі стосунки Юдашкіна з Аллою Пугачової, попросив модельєра підвести його до Примадонни, бо сам підійти не наважився. Саме з того моменту між Аллою та Філіпом зав’язався роман.

В Інстаграм-блозі Максима Галкіна з’явилась скорботна новина про смерть Юдашкіна. Гуморист зізнався, що Валентин був дуже  близьким другом для нього, тому він немає сили багато писати:

Легкої подорожі тобі, любий Валю

, – написав Максим.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.