facebook

Помер модельєр Валентин Юдашкін, який познайомив Пугачову з Кіркоровим і подружився з Галкіним: подробиці

2 травня 2023 року помер модельєр Валентин Юдашкін. З ним близько дружила зіркова пара Алли Пугачової і Максима Галкіна, для яких втрата друга стала тяжкою новиною.

Відомий російський модельєр Валентин Юдашкін помер 2 травня 2023 року від важкої хвороби. Він пішов у засвіти вслід за своїм вчителем і наставником В’ячеславом Зайцевим, який помер 30 квітня.

Від чого помер Юдашкін

В 2021 році кутюр’є вперше заговорив про свою недугу. Все почалося з головного болю в 2016 році. Обстеження показало, що у голові пацієнта вже є метастази. У нього знайшли онкологічну пухлину на нирці. У віці 59 році Юдашкін помер від раку після довгого лікування.

Помер модельєр Валентин Юдашкін, який познайомив Пугачову з Кіркоровим і подружився з Галкіним
Помер модельєр Валентин Юдашкін, який познайомив Пугачову з Кіркоровим і подружився з Галкіним

Дружба Валентина Юдашкіна з Пугачовою, Кіркоровим і Галкіним

В дев’яностих наряди від Юдашкіна стали справжнім хітом серед поціновувачів моди в шоу-бізнесі. Модель’єр займався створенням костюмів для виступів Філіпа Кіркорова, Людмили Гурченко, Алли Пугачовою, з якою познайомився на одному зі своїх найперших показів. Це було в 80-х, кутюр’є готував колекцію до презентації, а співачка давала концерт.

Алла Борисівна у багатьох асоціювалася із коротким чорним балахоном. Насправді цю однотонну сукню вона в 1994 році отримала саме від Валентина Юдашкіна. На святкування 10-річчя модного дому Valentin Yudashkin Пугачова прийшла в тій самій легендарній сукні, віддавши шану улюбленому модельєру.

Помер модельєр Валентин Юдашкін, який познайомив Пугачову з Кіркоровим і подружився з Галкіним

Колись Філіп Кіркоров, знаючи про добрі стосунки Юдашкіна з Аллою Пугачової, попросив модельєра підвести його до Примадонни, бо сам підійти не наважився. Саме з того моменту між Аллою та Філіпом зав’язався роман.

В Інстаграм-блозі Максима Галкіна з’явилась скорботна новина про смерть Юдашкіна. Гуморист зізнався, що Валентин був дуже  близьким другом для нього, тому він немає сили багато писати:

Легкої подорожі тобі, любий Валю

, – написав Максим.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.