Куди зник переможець “Голосу країни-5” Антон Копитін, якому Тіна Кароль подарувала квартиру в Києві

В 5 сезоні шоу "Голос країни" переміг підопічний з команди Тіни Кароль Антон Копитін. Співак давно не давав про себе знати, тому фанатів цікавить, куди він зник.

В проєкті “Голос країни” часто перемагали учасники з команди Тіни Кароль. В 2015 році в 5 сезоні шоу переміг талановитий хлопець із Донецька Антон Копитін. Ще до оголошення результатів голосування у фіналі напередодні Тіна Кароль подарувала своєму підопічному однокімнатну квартиру в українській столиці.

Куди зник переможець Голосу країни-5 Антон Копитін
Куди зник переможець Голосу країни-5 Антон Копитін

В своєму житті Антон займався різним. Був сантехніком, системним адміністратором, менеджером з пейнтболу, розвивав з дружиною бізнес з виїзного обслуговування на різноманітних заходах, але вирішив заробляти тільки музикою.

Після завершення проєкту Копитіна запрошували в різні телешоу, на інтерв’ю, його кар’єра набирала обертів – він приймав різні пропозиції, записував нові хіти, їздив з концертами по Україні і навіть по США, але про нього давно нічого не чути.

Куди зник переможець “Голосу країни-5” Антон Копитін

Антону не пощастило закріпитись на українській сцені і досягти високого рівня популярності, але співак не покинув своє улюблене заняття. Після закінчення “Голосу країни” благодійна організація в Америці Ukraine Relief запросила Копитіна та інших виконавців у благодійний тур по США.

Пізніше в Україні став учасником проєкту “Нотр Дам де Парі”. Окрім нього у команді сім солістів. Серед них Арсен Мірзоян та Аркадій Войтюк. Також він став музикантом на шоу “Танці з зірками” і працював там до 2022 року. З національним оркестром ЗСУ Копитін об’їздив майже всю країну з гастролями.

Куди зник переможець Голосу країни-5 Антон Копитін
Куди зник переможець Голосу країни-5 Антон Копитін

Після подій 2014 року через війну Антон був змушений залишити рідний Донецьк і разом з вагітною дружиною і двома маленькими дітьми переїхати до столиці. Він перейшов на українську мову, зайнявся допомогою переселенцям, захисникам.

Куди зник переможець Голосу країни-5 Антон Копитін
Куди зник переможець Голосу країни-5 Антон Копитін

Востаннє в Інстаграм-блозі Антона Копитіна з’являвся пост ще 28 лютого 2022 року. З тих пір він не виходив в Мережу.

Схожі статті

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

У вас є 2 моркви? Приготуйте цей швидкий і смачний салат “Бюджетний”: актуальний рецепт у наш непростий час

Бувають моменти, коли в холодильнику просто не виявляється достатньо продуктів. Але не залишатися ж голодним. А у вас є дві морквини? Сьогодні ми підготували два простих і бюджетних рецепти салату.