Куди зник переможець “Голосу країни-10” Роман Сасанчин, якому Тіна Кароль не подарувала квартиру

Український співак Роман Сасанчин став переможцем шоу "Голос країни 10". Він був підопічним Тіни Кароль і вже вигравав з нею в "Голосі. Діти".

В 2020 році в українському шоу-бізнесі з’явилось нове ім’я – Роман Сасанчин, переможець “Голос країни 10”. В команді Тіни Кароль він прийшов до перемоги вже вдруге. Вперше він переміг з поп-дівою в 2 сезоні “Голос. Діти”.

Куди зник переможець Голосу країни-10 Роман Сасанчин
Куди зник переможець Голосу країни-10 Роман Сасанчин

Куди зник переможець “Голос країни 10” Роман Сасанчин

В дорослому сезоні Рома розвернув до себе всіх тренерів одразу, але пішов не до Тіни, а в команду Дана Балана. Потім Кароль його вкрала під час Вокальних боїв і Нокаутів.

Роман Сасанчин родом з села Садки, він народився в 2002 році і ще з п’яти років почав співати. Вперше хлопчик виступив на першому дзвонику, коли пішов у школу. В 10 років Рома спробував пройти в “Голос. Діти” 1 сезон, однак не пройшов етап сліпих прослуховувань, зате на наступний рік спробував ще раз і переміг.

Роман Сасанчин - победитель
Куди зник переможець Голосу країни-10 Роман Сасанчин

Співак виступає в естрадному стилі. Одну з пісень в його репертуарі йому подарував канал 1+1 спільно з Тіною Кароль. Також Сасанчин записав хіт з Віктором Павліком, який називаються “Моє рідне село”.

Після перемоги в 10 Голосі життя Романа круто змінилось. Як головний приз він отримав двокімнатну квартиру в Києві без ремонту, зустрів майбутню дружину і у 19 років став молодим батьком. До появи дитини пара почала потроху облаштовувати житло, роблячи разом нескладні ремонтні роботи. Потім вони вирішили продати цю квартиру та купити меншу, але з ремонтом, однак повномасштабна війна змінила плани.

Зараз дружина Романа Іванна разом із донькою Елізабет знаходиться в Польщі, а після повернення в Україну молода сім’я планує переїжджати в Київ з Тернопільської області, де вони живуть.

Дружина Романа Сасанчина розповіла, як свекруха відреагувала на її вік
Куди зник переможець Голосу країни-10 Роман Сасанчин

21-річний Роман Сасанчин не закинув музику і продовжує займатись улюбленою справою, але більше за все для нього зараз важливий добробут сім’ї. Поки дружина співака виховує дитину і розвиває Інстаграм-блог, Рома заробляє гроші.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.