Позувала навприсядки перед російськими журналістами: Ані Лорак пробила чергове дно на клумбі

Ані Лорак не побоялась замастити руки перед камерами та мило посміхалася російським журналістам. Зрадниця не знає, як привернути до себе увагу та користується всіма методами.

Ані Лорак знову пробила чергове дно, щоб хоч трішки залишатися на плаву та не втратити свою і так вже значно підмочену репутацію. Зрадниця України вирішила посадити квіти в присутності російського телебачення та позувала навприсядки для журналістів.

 

Нагадаємо, що раніше в росії почали масово скасовувати концерти Кароліни та взагалі хотіли її “скасувати”, адже ширилася інформація, що ця співачка спонсорує українську армію, тому російські “патріоти” значно підгоріли і почали кричати про її зраду.

Лорак шукає можливість відновити свою репутацію, навіть згодна в землі порпатися

Розуміючи всю ситуацію, Лорак одразу почала виправдовуватися, заявивши, що ніколи не допомагала українським військовим. Проте справа стрімко почала набирати обертів та її хотіли визнати “іноагенткою”.

Навіть там артистка виявилася непотрібною, тому зараз Лорак намагається активно поновити втрачений рейтинг, щоб мати можливість заробляти, хоч десь, адже в Україні її ніхто не чекає.

Кароліна не зможе повернутися до України, адже її тут не чекають, тому вона намагається рятувати себе в росії

Не зважаючи, на невпевнену позицію артистки ще з 2014 року, вона завжди мала купу шанувальників, які захоплювалися її творчістю та хотіли відвідати концерт співачки, проте після повномасштабного вторгнення її фан-база різко змінилася на яскравих хейтерів, які щиро не розуміють її вибору.

Раніше під кожним постом виконавиці можна було знайти купу обурливих коментарів, проте зараз співачці “зачищують” сторінку, щоб все виглядало ідеально та красиво.