Найдовші ноги українського шоу-бізнесу: Полякова, Єфросиніна чи Осадча, хто переможе? (ФОТО)

Відомі телеведучі цього разу можуть позмагатися за сантиметри. Полякова, Єфросиніна чи Осадча, хто з жінок має найдовші ноги в українському шоу-бізнесі?

Оля Полякова

Довгонога артистка завжди вміла ефектно з’явитися у світ та похизуватися всіма своїми принадами. Співачка полюбляє продемонструвати стрункі ноги та зробити акцент на своїй розкішній фігурі. Відомо, що довжина ніг Полякової – 126 см.

Довгонога білявка Оля Полякова вражає своїм виглядом
Довгонога білявка Оля Полякова вражає своїм виглядом

Варто зазначити, що в школі майбутню зірку ображали через те, що вона була значно вища за інших, проте зараз все змінилося і її вважають однією з головних красунь в українському шоу-бізнесі.

Маша Єфросиніна

Відома телеведуча теж стала власницей довгих ніжок, які любить показати у всій красі. Маша активно слідкує за своїм харчуванням, тому її тіло завжди підтягнуте, а довгі ноги довершують ідеальний образ артистки. Жінка постійно займається спортом, тому їй вдається зберігати гарну форму і підкачене тіло. Артистка завжди отримує від своїх фоловерів купу компліментів, хоча Маша зізнається, що їй це дається нелегко, вона постійно працює над собою.

Українська телеведуча володарка струнких ніжок
Українська телеведуча володарка струнких ніжок

Єфросиніна має зріст 180 см.

Катерина Осадча

Популярна телеведуча не відстає від своїх зіркових колег та теж вміє вихвалятися своїми витонченими ніжками, які зведуть з розуму будь-кого. Відомо, що артистка такого зросту як і Маша Єфросиніна. Катерина вміє підкреслити свою довгоногість різними стильними образами, які дійсно пасують ведучій. Підписники жартували, що Полякова не буде спілкуватися з Осадчою, бо це справжня довга конкуренція.

Катерина Осадча любить похизуватися своїми ніжками
Катерина Осадча любить похизуватися своїми ніжками

Варто зазначити, що між зірковим подружжям Осадчої та Горбунова присутня різниця трішки більше десяти сантиметрів у рості.

Зіркове подружжя українського шоу-бізнесу
Зіркове подружжя українського шоу-бізнесу

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.